Neler Yeni

Mi̇lli̇ Savunma Üni̇versi̇tesi̇ Sinavinız Nasıl Geçti

Sebastian Szymanski

80+ Silver
📌MSÜ 2023 nasıldı?
📌Tercih verecek misiniz?
📌Hangi bölümü tercih edeceksiniz? (Hava,Deniz vs.)

Benim Düşüncem Ve Beklentilerim:
Türkçe kolaydı
Sosyal baya zorladı
Matematik Vasatın biraz üstü
Fen Normal

Net Beklentim 60-70

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Matematikten bugüne kadar hep nefret ettim hala da nefret ediyorum biraz zorladı beni çok iyi geçmedi denebilir fakat Türkçe - Sosyal vesaire bal dök yala inanılmaz mükemmel geçti. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum Amerika'da üniversite sınavlarında adamlar soruları verirken o konu ile alakalı formülleri veriyorlarmış hatta bir kısmını hesap makinesi ile yapmana izin veriyorlar bak moralim bozuldu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendimi test etmek amacı ile girdim sınava

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Matematikten bugüne kadar hep nefret ettim hala da nefret ediyorum biraz zorladı beni çok iyi geçmedi denebilir fakat Türkçe - Sosyal vesaire bal dök yala inanılmaz mükemmel geçti. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum Amerika'da üniversite sınavlarında adamlar soruları verirken o konu ile alakalı formülleri veriyorlarmış hatta bir kısmını hesap makinesi ile yapmana izin veriyorlar bak moralim bozuldu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendimi test etmek amacı ile girdim sınava
sosyal de taklaya geldik. tarih full coğrafya da doğru yok. felsefe de full .d

1905

80+ Silver
Bu bana saçma geldi o zaman niye sınav yapıyorlar formülü veriyorsa
bu arada bence daha mantıklı bazı bölümlerde olmasa da mühendislik bölümlerinde olması gerekli. kimse gerçek hayatta formülleri gizleyerek veya hesap makinesini gizleyerek uygulamamızı beklemiyor çünkü( çalışma hayatında)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sosyal çok zordu.
Kalan dersler ortalama, iyi geçti sayılabilir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
📌MSÜ 2023 nasıldı?
📌Tercih verecek misiniz?

Türkçe kolaydı
Sosyal baya zorladı
Fen Normal

Net Beklentim 60-70
Sosyal baştan sona bilgiydi. Geometriye vakit kalmadı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,805
İsim
Oğuz
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum Amerika'da üniversite sınavlarında adamlar soruları verirken o konu ile alakalı formülleri veriyorlarmış hatta bir kısmını hesap makinesi ile yapmana izin veriyorlar bak moralim bozuldu şimdi
Knk Amerikada merkezi sınav sistemi yok, böyle dediğin gibi kolay şeyler değil. Üniye girerken lise puanın iyi olmalı, en az 2 hocadan referans almalısın. Her üniversitenin kabulü farklıdır. SAT ve ACT sınavları TR'ye göre çok kolay ve hesap makinesi var ama hesap makinesine izin verilince cevabı bulmuş olmuyorsun. Bu her üniye girebileceğin anlamına da gelmiyor. Mesela burada çalışarak Odtüye girersin ama Harvard üniversitesine falan girmek biraz yürek ister. Yani o işler öyle değil, her üniversitenin şartı farklıdır.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
📌MSÜ 2023 nasıldı?
📌Tercih verecek misiniz?

Türkçe kolaydı
Sosyal baya zorladı
Fen Normal

Net Beklentim 60-70
65 Civarı gelecek netlerim. Çok kötü oldu. İstediğim gibi olmadı hiç.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Beyler bayanlar. Hevesinizi kırmak istemem lakin önceki msü girenler ve tecrübesi olan çoğu arkadaşımdan duyduğum net bilgi şudur ki, sınavdan tam da çekseniz mülakatta eleneceksiniz. Yukarıda bir abiniz amcanız yoksa fazla heveslenmeyin. Olurda şansınız yaver gider bir yerlerde gelirsiniz. Mülakatta full doğru bile bilseniz elenme şansınız var. Torpil yapan yapana. Neyse...

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Beyler bayanlar. Hevesinizi kırmak istemem lakin önceki msü girenler ve tecrübesi olan çoğu arkadaşımdan duyduğum net bilgi şudur ki, sınavdan tam da çekseniz mülakatta eleneceksiniz. Yukarıda bir abiniz amcanız yoksa fazla heveslenmeyin. Olurda şansınız yaver gider bir yerlerde gelirsiniz. Mülakatta full doğru bile bilseniz elenme şansınız var. Torpil yapan yapana. Neyse...
torpilsiz hho giren arkadaşım var. o da nasıl yaptığını bilmiyor .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,037
Üyeler
167,233
Son üye
Alirıza RG
Top Bottom