Sebastian Szymanski
80+ Silver
![Pushpin :pushpin: 📌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f4cc.png)
![Pushpin :pushpin: 📌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f4cc.png)
Benim Düşüncem Ve Beklentilerim:
Türkçe kolaydı
Sosyal baya zorladı
Matematik Vasatın biraz üstü
Fen Normal
Net Beklentim 60-70
Bu bana saçma geldi o zaman niye sınav yapıyorlar formülü veriyorsaAmerika'da üniversite sınavlarında adamlar soruları verirken o konu ile alakalı formülleri veriyorlarmış hatta bir kısmını hesap makinesi ile yapmana izin veriyorlar bak moralim bozuldu şimdi
sosyal de taklaya geldik. tarih full coğrafya da doğru yok. felsefe de full .dMatematikten bugüne kadar hep nefret ettim hala da nefret ediyorum biraz zorladı beni çok iyi geçmedi denebilir fakat Türkçe - Sosyal vesaire bal dök yala inanılmaz mükemmel geçti. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum Amerika'da üniversite sınavlarında adamlar soruları verirken o konu ile alakalı formülleri veriyorlarmış hatta bir kısmını hesap makinesi ile yapmana izin veriyorlar bak moralim bozuldu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kendimi test etmek amacı ile girdim sınava
bu arada bence daha mantıklı bazı bölümlerde olmasa da mühendislik bölümlerinde olması gerekli. kimse gerçek hayatta formülleri gizleyerek veya hesap makinesini gizleyerek uygulamamızı beklemiyor çünkü( çalışma hayatında)Bu bana saçma geldi o zaman niye sınav yapıyorlar formülü veriyorsa
Sosyal baştan sona bilgiydi. Geometriye vakit kalmadı.MSÜ 2023 nasıldı?
Tercih verecek misiniz?
Hangi bölümü tercih edeceksiniz? (Hava,Deniz vs.)
Türkçe kolaydı
Sosyal baya zorladı
Fen Normal
Net Beklentim 60-70
Knk Amerikada merkezi sınav sistemi yok, böyle dediğin gibi kolay şeyler değil. Üniye girerken lise puanın iyi olmalı, en az 2 hocadan referans almalısın. Her üniversitenin kabulü farklıdır. SAT ve ACT sınavları TR'ye göre çok kolay ve hesap makinesi var ama hesap makinesine izin verilince cevabı bulmuş olmuyorsun. Bu her üniye girebileceğin anlamına da gelmiyor. Mesela burada çalışarak Odtüye girersin ama Harvard üniversitesine falan girmek biraz yürek ister. Yani o işler öyle değil, her üniversitenin şartı farklıdır.Ayrıca şunu belirtmek istiyorum Amerika'da üniversite sınavlarında adamlar soruları verirken o konu ile alakalı formülleri veriyorlarmış hatta bir kısmını hesap makinesi ile yapmana izin veriyorlar bak moralim bozuldu şimdi
65 Civarı gelecek netlerim. Çok kötü oldu. İstediğim gibi olmadı hiç.MSÜ 2023 nasıldı?
Tercih verecek misiniz?
Hangi bölümü tercih edeceksiniz? (Hava,Deniz vs.)
Türkçe kolaydı
Sosyal baya zorladı
Fen Normal
Net Beklentim 60-70
torpilsiz hho giren arkadaşım var. o da nasıl yaptığını bilmiyor .dBeyler bayanlar. Hevesinizi kırmak istemem lakin önceki msü girenler ve tecrübesi olan çoğu arkadaşımdan duyduğum net bilgi şudur ki, sınavdan tam da çekseniz mülakatta eleneceksiniz. Yukarıda bir abiniz amcanız yoksa fazla heveslenmeyin. Olurda şansınız yaver gider bir yerlerde gelirsiniz. Mülakatta full doğru bile bilseniz elenme şansınız var. Torpil yapan yapana. Neyse...
Hho diğerlerine nazaran çok farklı.torpilsiz hho giren arkadaşım var. o da nasıl yaptığını bilmiyor .d