🔥İndirim Micron 3400 512 GB Gen4 SSD 809 TL

Bütçe varsa düzgün 1 tb alabiliyorsan al. Yoksa bu.
Yani bütçem olacak ama tarihini bilemeyeceğim. Sana yazmıştım klavye falan. O gelcek ne zaman gelir bilmiyorum. Bir de geldiğinde onu satması var. 2500'e falan satışa koyacağım. Klavyenin 1.5k'sı 6600xt'ye gidecek kalan 1k'ya elimdeki bütçeyi de ekleyip aklımda 1 tane 1tb var onu alırım ama ne zaman olur bunlar bilmiyorum.

Edit: Ben konuşurken 900 olmuş :D

Orijinal Micron ürünü. Daha önce birtane aldım, beğenince ikinciyi de aldım RAID yaptım. Tekil performansı da güzel ama RAID yapınca çok uygun fiyata Gen5x4 performansı çıktı ortaya. 😀

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-28 201527.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-28 201527.png
    1.1 MB · Hit: 146
Orijinal Micron ürünü. Daha önce birtane aldım, beğenince ikinciyi de aldım RAID yaptım. Tekil performansı da güzel ama RAID yapınca çok uygun fiyata Gen5x4 performansı çıktı ortaya. 😀
Oha o ne 😳
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam sisteminiz nedir?
Anakart özellikle?

Belirtilmez, bu üründe varmış mesela

Teşekkürler aydınlatma için fiyat çok iyi o zaman.

Bunda var mı mesala alınır mı ?

Ürünün 17 kez çalışma sayısı 30-40 saat çalışma süresi çıktı. Birde kontrolcü üzerindeki metalde ciddi çizikler mevcut. Düz statik poşetle geldi hersey normalmidir?
1000017689.jpg
1000017691.jpg

Bütçe varsa düzgün 1 tb alabiliyorsan al. Yoksa bu.
1tb ssd almak istiyorum bende sata ssd kaç tl lazim

Ve onerdigin varmi f/p sata ssd.
hdd almak istemiyorum çunku fiyat farki az var ssd ile,hdd almaya gerek yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,058
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri