🔥İndirim Micron 3400 512 GB Gen4 SSD 809 TL

Bütçe varsa düzgün 1 tb alabiliyorsan al. Yoksa bu.
Yani bütçem olacak ama tarihini bilemeyeceğim. Sana yazmıştım klavye falan. O gelcek ne zaman gelir bilmiyorum. Bir de geldiğinde onu satması var. 2500'e falan satışa koyacağım. Klavyenin 1.5k'sı 6600xt'ye gidecek kalan 1k'ya elimdeki bütçeyi de ekleyip aklımda 1 tane 1tb var onu alırım ama ne zaman olur bunlar bilmiyorum.

Edit: Ben konuşurken 900 olmuş :D

Orijinal Micron ürünü. Daha önce birtane aldım, beğenince ikinciyi de aldım RAID yaptım. Tekil performansı da güzel ama RAID yapınca çok uygun fiyata Gen5x4 performansı çıktı ortaya. 😀

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-28 201527.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-28 201527.png
    1.1 MB · Hit: 146
Orijinal Micron ürünü. Daha önce birtane aldım, beğenince ikinciyi de aldım RAID yaptım. Tekil performansı da güzel ama RAID yapınca çok uygun fiyata Gen5x4 performansı çıktı ortaya. 😀
Oha o ne 😳
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam sisteminiz nedir?
Anakart özellikle?

Belirtilmez, bu üründe varmış mesela

Teşekkürler aydınlatma için fiyat çok iyi o zaman.

Bunda var mı mesala alınır mı ?

Ürünün 17 kez çalışma sayısı 30-40 saat çalışma süresi çıktı. Birde kontrolcü üzerindeki metalde ciddi çizikler mevcut. Düz statik poşetle geldi hersey normalmidir?
1000017689.jpg
1000017691.jpg

Bütçe varsa düzgün 1 tb alabiliyorsan al. Yoksa bu.
1tb ssd almak istiyorum bende sata ssd kaç tl lazim

Ve onerdigin varmi f/p sata ssd.
hdd almak istemiyorum çunku fiyat farki az var ssd ile,hdd almaya gerek yok gibi

Geri