Neler Yeni

Microsoft Edge fazla ram kullanımı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet
1686357453952.png

1 tane sekme açık olmasına rağmen 23 tane açık gösteriyor ve oyunlarda kasma yaratıyor ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1686357553421.png
açılımıda böyle

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
Orkun
Alıntıyı görüntüle
1 tane sekme açık olmasına rağmen 23 tane açık gösteriyor ve oyunlarda kasma yaratıyor ne yapmalıyım?

Alıntıyı görüntüle açılımıda böyle
Onların çoğu kurmuş olduğun uzantılar. Ayarlar dan donanım hızlandırma seçeneğini kapat. Arka planda çalışma gibi bir ayar vardı onu da kapat. Bir de sekmelerde güç tasarrufu mu öyle bir şey daha vardı onu da bir araştır. Kullanılmayan sekmeleri vs. otomatik uykuya alıp kaynak kullanımını kısıtlıyordu diye hatırlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onların çoğu kurmuş olduğun uzantılar. Ayarlar dan donanım hızlandırma seçeneğini kapat. Arka planda çalışma gibi bir ayar vardı onu da kapat. Bir de sekmelerde güç tasarrufu mu öyle bir şey daha vardı onu da bir araştır. Kullanılmayan sekmeleri vs. otomatik uykuya alıp kaynak kullanımını kısıtlıyordu diye hatırlıyorum.
7 tane uzantım var dediklerinin yarısı kapalıydı zaten kapalı olmayanlarıda kapattım
1686383653638.png

1686383840726.png
yine aynı google yükledim oda aynı bi virüs taraması yapayım ben olmassa yapacak bısey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet
tamam microsoftu anladımda lolde niye 6 tane şey açık?
1686386138014.png

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Sen bir sekme görüyorsun ama o bir sekme olmuyor genelde arka planda farklı "instance"lara bölüyor, Türkçe tam karşılığını bulamadım. Edge ile ilgili veya virüslük bir şey yok.
Şuan bende de 2 sekme açık mozillada ama 14 adet instance var görev yöneticisinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet
Sen bir sekme görüyorsun ama o bir sekme olmuyor genelde arka planda farklı "instance"lara bölüyor, Türkçe tam karşılığını bulamadım. Edge ile ilgili veya virüslük bir şey yok.
Şuan bende de 2 sekme açık mozillada ama 14 adet instance var görev yöneticisinde.
bilgisayarda bazı şeyler çalışmamaya başladı geçenlerde torrentle oyun yüklemeye çalışmıştım sonrasında sildim ama galiba virüs girmiş format atacağım daha sağlıklı olacak bu şekilde

Top Bottom