hazerfen01
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
1 tane sekme açık olmasına rağmen 23 tane açık gösteriyor ve oyunlarda kasma yaratıyor ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onların çoğu kurmuş olduğun uzantılar. Ayarlar dan donanım hızlandırma seçeneğini kapat. Arka planda çalışma gibi bir ayar vardı onu da kapat. Bir de sekmelerde güç tasarrufu mu öyle bir şey daha vardı onu da bir araştır. Kullanılmayan sekmeleri vs. otomatik uykuya alıp kaynak kullanımını kısıtlıyordu diye hatırlıyorum.Alıntıyı görüntüle
1 tane sekme açık olmasına rağmen 23 tane açık gösteriyor ve oyunlarda kasma yaratıyor ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle açılımıda böyle
7 tane uzantım var dediklerinin yarısı kapalıydı zaten kapalı olmayanlarıda kapattımOnların çoğu kurmuş olduğun uzantılar. Ayarlar dan donanım hızlandırma seçeneğini kapat. Arka planda çalışma gibi bir ayar vardı onu da kapat. Bir de sekmelerde güç tasarrufu mu öyle bir şey daha vardı onu da bir araştır. Kullanılmayan sekmeleri vs. otomatik uykuya alıp kaynak kullanımını kısıtlıyordu diye hatırlıyorum.
bilgisayarda bazı şeyler çalışmamaya başladı geçenlerde torrentle oyun yüklemeye çalışmıştım sonrasında sildim ama galiba virüs girmiş format atacağım daha sağlıklı olacak bu şekildeSen bir sekme görüyorsun ama o bir sekme olmuyor genelde arka planda farklı "instance"lara bölüyor, Türkçe tam karşılığını bulamadım. Edge ile ilgili veya virüslük bir şey yok.
Şuan bende de 2 sekme açık mozillada ama 14 adet instance var görev yöneticisinde.