Bende öyle sandım ama pc açtığımda inmeyen kısımı indirdi sadece.Etmeyecektir, indirmeyi durdurup PC açık şekilde sonradan başlatabiliyorsunuz ama kapandığında sıfırlanıyor.
Eder, ben de kullanıyorum forza horizon 4 ' ü 2günde indirdim pcyi de kapadım gece, sabah açtığımda kaldığı yerden devam ediyordu.Arkadaşlar ilk ay 5.90 olduğunu görünce aldım, indirmeyi durdurup bilgisayarı kapatsam kaldığı yerden devam eder mi? acaba ?
Hmm ilginç geldi bana.Bende Alien oyununu 0'dan indirmişti, Sea Of Thives oyununu ise kaldığı yerden.
Launcher baya kötü geldi bana, durdurupmu kapatmıştınız acaba.Eder, ben de kullanıyorum forza horizon 4 ' ü 2günde indirdim pcyi de kapadım gece, sabah açtığımda kaldığı yerden devam ediyordu.
İniyor diye hatırlıyorum hocam .Etmeyecektir, indirmeyi durdurup PC açık şekilde sonradan başlatabiliyorsunuz ama kapandığında sıfırlanıyor.
Direk elektirik kesintisi yaşamıştım ve açtığımda sıfırlanmıştı, Astroneer oyununda direk multiplayer sorunu yaşamıştık arkadaşlarım giremiyordu bazıları girebiliyordu vs. Forzada da aynı olayı yaşamıştık.Launcher baya kötü geldi bana, durdurupmu kapatmıştınız acaba.
Elektirik kesintisinden sonra direk indirmeyi sıfırlamıştı ve ondan sonra da sürekli sıfırlanmaya başlamıştı.İniyor diye hatırlıyorum hocam .
Sizinki biraz farklı durum anladım hocam teşekkür ediyorum.Direk elektirik kesintisi yaşamıştım ve açtığımda sıfırlanmıştı, Astroneer oyununda direk multiplayer sorunu yaşamıştık arkadaşlarım giremiyordu bazıları girebiliyordu vs. Forzada da aynı olayı yaşamıştık.
Elektirik kesintisinden sonra direk indirmeyi sıfırlamıştı ve ondan sonra da sürekli sıfırlanmaya başlamıştı.