kartta 6 lira atıp denedim olmadı yeni hesap açıp 10 lira atınca 7.2 kesti ve oldu, eski hesabıma login olduğumda ilk ay indirim muhabbetini kaldırıyordu direkt 159 yazdı, yeni hesapla aldım npilk kez kullanacaklara değil hocam orada ilk aydan sonra 159 yazıyor bende ilk başta öyle sandım
Sağolasın aldım şimdiİlk bir ay PC için gamepass 5.90 TL
Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox
Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın.www.xbox.com
Evet devam eder 1 ay boyunca kullanırsın sonra kartından ödeme alinmazAldıktan sonra direkt iptal etsem aboneliği 1 ay devam eder mi yoksa abonelik de gidiyor mu. 1 ay sonra 160 lira vermek istemiyom
şimdi alsam bir sonraki aya geçmeden iptal versem, yenilenmeden yani fiyat farkı cayma bedeli gibi birşeyler yansır mı?İlk bir ay PC için gamepass 5.90 TL
Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın.www.xbox.com
yansımazşimdi alsam bir sonraki aya geçmeden iptal versem, yenilenmeden yani fiyat farkı cayma bedeli gibi birşeyler yansır mı?
teşekkür ederimyansımaz
rica ederimteşekkür ederim
kart bilgilerimi giriyorum ama bu kartın bilgileri ile eşleşmiyor diyor neden olabilir acabaİlk bir ay PC için gamepass 5.90 TL