ben alamıyorumİlk bir ay PC için gamepass 5.90 TL
Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox
Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın.www.xbox.com
Bende olmadı login oldum hala 5tlilk kez kullanacaklara özel olabilir login olduğumda 159 istiyor benden
ilk kez kullanacaklara değil hocam orada ilk aydan sonra 159 yazıyor bende ilk başta öyle sandımilk kez kullanacaklara özel olabilir login olduğumda 159 istiyor benden
ilk defa abone olanlara özel sadece alamıyorumİlk bir ay PC için gamepass 5.90 TL
Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın.www.xbox.com
Aldıktan sonra iptal edebilirsiniz. 1 ay devam ederAldıktan sonra direkt iptal etsem aboneliği 1 ay devam eder mi yoksa abonelik de gidiyor mu. 1 ay sonra 160 lira vermek istemiyom
Ben daha önce 2 yıl kullandığım hesapla aldımilk defa abone olanlara özel sadece alamıyorum
fifa varmı 22 23 farketmez ya da güzel bir oyunİlk bir ay PC için gamepass 5.90 TL
teşekkür ederim alıyorum o zamanAldıktan sonra iptal edebilirsiniz. 1 ay devam eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben daha önce 2 yıl kullandığım hesapla aldım