Neler Yeni

Microsoft Hesabıma defalarca girmeye çalışılmış

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Maalesef benim de 1 ay öncesine kadar farkettiğim ve bitmek bilmeyen durum.
Sanırım bu sebepte etken olmak kaydı ile Outlook sürekli şifre soruyor.

1723975910065.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eren
tamam diğer virüs testi fln yaptınız mı ve dediğim gbii önceden sıkıntı bi uygulamaya siteye giriş yaptınız mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

craftrise sıkıntı evet o uygulama verileri satıyor hesabınızı silin peki şunu söylermisiniz craftrise hesabınızı kurduktan sonra mı oldu bunlar önce mi
Hocam dc hesabınız varsa ekleyebilir miyim daha seri konuşuruz

Shourd

80+ Gold

Virüs testi yaptım bir ara hesap çalınma olayları olmuştu o zaman hesabı geri alabilmiştim pcyi sıfırladım hesabın güvenlik önlemlerini de aldım ama şimdi hangi sitelerde kayıtlı olduğunu bilmiyorum bir çok farklı siteye kaydolmuş olabilirim bunları nerede görüp işimi halledebilirim
herhangi bir şifre yöneticisi uygulama kulanıyormusunuz ordan bakabilirsiniz kulanmıyorsanızda bi önerim var

zorlu123123

80+ Bronze
Sizce ne yapılmalı?
aynısı başıma geldi kısaca özetleyim işin sızıntılar olduğunda bot pc lere hesabın düşüyor mail adın ve sürekli saatte 5 deneme yapıp yapıp duruyorlar benimde farketme sebebim şifre denemesi çok oldugu için korumaya aldı microsoft aynı anda 3 kere falan denemiş galiba bot pc ler herhalde serverlar yavaşken ard arda istek attı yoksa o deneme sürelerini çaktırmamak için bi saniyiyeye ayarlıyorlar belli benimde 5.6 aya dayanıyordu

işin basit çözümü mailiizin ilk adını gölge ad olarak değiştirin ahmetmehmet@outlook ise isminiz mehmet123123 yapın aynı hotmail hesabı nicknamesi değişik gibi kullanıcaksınız otomatik eşitleme malesef bitmiyor ayda haftada 1 kez oluyor onlarda sanırsam telefon aktarım çalıntısı kolay kolay başarılı eşitleme olmuyor olduysa maillerinizi görürler fazlasını pek yapamazlar

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eren
pwned bakınca benim mail 17 sızıntıda gitmiş görünüyor. Yapacak bir şey bulamadım :D
Maşallah Hocam :D Nasıl bir rahatsızlık duyduğunuzu tahmin edebiliyorum. Açıkcası Hesabı silip yeni hesap açmak var aklımda ve Ve internete hakkımızda ne kadar fazla şey olabileceği gerçeği de rahatsızlık uyandırıyor ve mide bulandırıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ramazan Türk
Hocam lütfen lütfen dikkat edin. Senkronizasyon eşitleme gibi bir durum var. Karşı taraf eşitlediğı zaman size yeni gelen e postalar karşı tarafa düşüyor. Diceksiniz ki ne işe yarayacak. Hemen ardından bağlı olan hesaplarınızı şifre sıfırlama talebinde bulunuyorlar. Güvenlik kodu e posta adresinize geliyor. Siz farkında bile olmuyorsunuz. Çünkü mail adresinin şifresi aynı kalıyor.

Bizzat başıma geldi.

Önce sizin gibi şeyler başıma geldi. Güçlü şifreler oluşturdum. Her uygulamadan çift doğrulamayı açtım ve ardı ardına kesilmedi. Ve bir gun
Steam, epic, ubisoft Facebook, x , Instagram aklınıza gelebilecek her türlü uygulama tek e-posta bağlıydı ve bunların hepsi bir anda gitti. Lütfen dikkat edin. Size tavsiyem temizinden bir e posta açın ve e postaları değiştirin. Çünkü çözüm yolu yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eren
aynısı başıma geldi kısaca özetleyim işin sızıntılar olduğunda bot pc lere hesabın düşüyor mail adın ve sürekli saatte 5 deneme yapıp yapıp duruyorlar benimde farketme sebebim şifre denemesi çok oldugu için korumaya aldı microsoft aynı anda 3 kere falan denemiş galiba bot pc ler herhalde serverlar yavaşken ard arda istek attı yoksa o deneme sürelerini çaktırmamak için bi saniyiyeye ayarlıyorlar belli benimde 5.6 aya dayanıyordu

işin basit çözümü mailiizin ilk adını gölge ad olarak değiştirin ahmetmehmet@outlook ise isminiz mehmet123123 yapın aynı hotmail hesabı nicknamesi değişik gibi kullanıcaksınız otomatik eşitleme malesef bitmiyor ayda haftada 1 kez oluyor onlarda sanırsam telefon aktarım çalıntısı kolay kolay başarılı eşitleme olmuyor olduysa maillerinizi görürler fazlasını pek yapamazlar
Denicem hocam sağ olun

Sanırım en mantıklısı hesabın adını değiştirip yeni hesap açmak ve Hesapları oraya girmek

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Maşallah Hocam :D Nasıl bir rahatsızlık duyduğunuzu tahmin edebiliyorum. Açıkcası Hesabı silip yeni hesap açmak var aklımda ve Ve internete hakkımızda ne kadar fazla şey olabileceği gerçeği de rahatsızlık uyandırıyor ve mide bulandırıcı
30 yıllık mail hesabım ve bir çok yerde kullanıyorum.
Açıkcası giriş denemeleri başarısız olduğu için dert etmiyorum.

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eren
Beyler ne yapmalıyım açıkcası korkutucu geldi bu olaylar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular