Microsoft key satın alma

Almayacaksın, "Windows 10 OEM keys" diye aratacaksın beleşe çözeceksin. Ve oyun oynamak için Pro versiyonun en kötü seçim olacağını belirtmek isterim.

key sepeti adlı siteden ben bir ara windows 11 home lisansı almıştım kodu bir türlü aktif edememiştim hatalı değilde böyle doğrulamalı bir lisans kodu gibiydi yardımcıda olamadılar satın alacaksan eğer bunu bilerek al, kodlar doğru gelebiliyor ama aktif etmek için sanırım doğrulama tarzı bazı şeyler istiyordu bazı kodlarda

Almayacaksın, "Windows 10 OEM keys" diye aratacaksın beleşe çözeceksin. Ve oyun oynamak için Pro versiyonun en kötü seçim olacağını belirtmek isterim.
Siz ne önerirsiniz hocam uzun süredir pro kullanıyorum single language geçilir mi sizce

Siz ne önerirsiniz hocam uzun süredir pro kullanıyorum single language geçilir mi sizce
Oyun performansı olarak Home sürümü çok daha iyi. Aradaki fark %2 falan ama hissedilebiliyor. Pro versiyonunda kullanmadığın tonlarca servis var, Home sürümünde ise Pro'ya göre çok daha az servis çalışıyor.

Oyun performansı olarak Home sürümü çok daha iyi. Aradaki fark %2 falan ama hissedilebiliyor. Pro versiyonunda kullanmadığın tonlarca servis var, Home sürümünde ise Pro'ya göre çok daha az servis çalışıyor.
eyw hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,008
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri