Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Microsoft Office 2021 Pro Plus Lisans Anahtarı Sepette (40,00 TL)

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa dinçer ayvaz
başkasının üzerine olan bir kod mu veriliyor bunlar kaçak kod mu bilginiz var mı, her hang, b,r sorun oluşturma ihtimali var mı ileride
Kanka ben araştırmıştım bi ara.
Bu kodların oturumları birden fazla kullanılabilen oturumlar. Yani okullar, adliyeler, vb. Devlet kurumlarına verilenlerden. Bu yüzden bu kadar ucuz. Bizim bunu kullanmamız yasal değilmiş. Ama devlet herhangi bir şekilde takip ceza vs. İçin peşine düşmüyor. Yani kullanabilirsin.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Kanka ben araştırmıştım bi ara.
Bu kodların oturumları birden fazla kullanılabilen oturumlar. Yani okullar, adliyeler, vb. Devlet kurumlarına verilenlerden. Bu yüzden bu kadar ucuz. Bizim bunu kullanmamız yasal değilmiş. Ama devlet herhangi bir şekilde takip ceza vs. İçin peşine düşmüyor. Yani kullanabilirsin.
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuda bilgim yok. Satıcılar tarafından genel olarak ortaya sürülen gerekçe, kutusu ve lojistik masrafı bulunmadığı için böyle ucuz olduğu. Ben 2 senedir kullanıyorum, bir sorun çıkmadı. Başka satıcıdan aldım tabii ama konsept aynı.

A_TURAN_A

80+ Bronze
yükledim biraz uğraştırıyor, telefonla onaya tıklayıp michrosoft u arayıp orada ki kodu söylüyorsunuz oda size kod veriyor format atana kadar kullanılabiliyormuş. 30 liraya bence çok iyi .

Top Bottom