Neler Yeni

Microsoft Office Ücretsiz kullanma?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
Selamın aleyküm arkadaşlar office uygulamarina ücretsiz şekilde veya ucuz yollu key satan güvenilir sitelerden lisans almam gerekiyor Okul işlerinde lazim oluyor Office web üzerinden ücretsiz kullaniliyor fakat verimli olmuyor uygulamadan kullanmak istiyorum var mıdır bir yolu

a1907

80+
Üniversite öğrencisi isen okul e-postan ile lisanlı şekilde kullanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite öğrencisi isen okul e-postan ile lisanlı şekilde kullanabilirsin.
Üniversite e postamla girmeme rağmen uygulamalari indirmeniz için lisansa ihtiyacınız var diyor

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Selamın aleyküm arkadaşlar office uygulamarina ücretsiz şekilde veya ucuz yollu key satan güvenilir sitelerden lisans almam gerekiyor Okul işlerinde lazim oluyor Office web üzerinden ücretsiz kullaniliyor fakat verimli olmuyor uygulamadan kullanmak istiyorum var mıdır bir yolu
Ben 2 yıl önce crack indirmiştim hala kullanıyorum

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Alihan YILMAZ
LibreOffice Microsoft Store'da uygun fiyata satılıyor. Microsoft Office'i destekliyor. OpenOffice bedava, ama önemsiz görüntü bozuklukları oluyor.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
snop02
Aktif key varsa atarım.
Ofis keyler zor bulunuyor ve çabuk blacklist oluyor.
Office 19/21 proplus.
Verdiğim ande etkinleştirmen lazım..
Unutsbilirim özelden pm at bana

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
Crack bir şekilde kullanırsanız risk almış olursunuz. Güvenli bir yol değil. En iyisi olarak ya web'den kullanın ya da orijinal olarak satın alın.

A320M

80+
Korsan kullanman riskli olur. Okula bildir yada lisans al derim.

Top Bottom