Microsoft Office Ücretsiz kullanma?

Reaksiyon skoru
56
Selamın aleyküm arkadaşlar office uygulamarina ücretsiz şekilde veya ucuz yollu key satan güvenilir sitelerden lisans almam gerekiyor Okul işlerinde lazim oluyor Office web üzerinden ücretsiz kullaniliyor fakat verimli olmuyor uygulamadan kullanmak istiyorum var mıdır bir yolu

Üniversite öğrencisi isen okul e-postan ile lisanlı şekilde kullanabilirsin.

Selamın aleyküm arkadaşlar office uygulamarina ücretsiz şekilde veya ucuz yollu key satan güvenilir sitelerden lisans almam gerekiyor Okul işlerinde lazim oluyor Office web üzerinden ücretsiz kullaniliyor fakat verimli olmuyor uygulamadan kullanmak istiyorum var mıdır bir yolu
Ben 2 yıl önce crack indirmiştim hala kullanıyorum

LibreOffice Microsoft Store'da uygun fiyata satılıyor. Microsoft Office'i destekliyor. OpenOffice bedava, ama önemsiz görüntü bozuklukları oluyor.

Aktif key varsa atarım.
Ofis keyler zor bulunuyor ve çabuk blacklist oluyor.
Office 19/21 proplus.
Verdiğim ande etkinleştirmen lazım..
Unutsbilirim özelden pm at bana

Crack bir şekilde kullanırsanız risk almış olursunuz. Güvenli bir yol değil. En iyisi olarak ya web'den kullanın ya da orijinal olarak satın alın.

Korsan kullanman riskli olur. Okula bildir yada lisans al derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,358
Üyeler
183,559
Son üye
realjustakif
Geri