Neler Yeni

Microsoft şaka mısın?

Arsek

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Teşekkür ederim, win 10 pro var bir şey değiştirir mi?
ekte gördüğünüz üzere benimkide win10 pro

böyle olması daha iyi direk konuda kik kodları yapıstır cmd ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim, win 10 pro var bir şey değiştirir mi?
slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
slmgr.vbs /ato

sırasıyla yapıştır cmd ye tek tek

büyük ihtimalle olmıcak olmazsa yeniden yap aynısını ama bu sefer 2.deki komutu böyle gir.
slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com

Aaahmt

80+ Silver
ekte gördüğünüz üzere benimkide win10 pro

böyle olması daha iyi direk konuda kik kodları yapıstır cmd ye

slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
slmgr.vbs /ato

sırasıyla yapıştır cmd ye tek tek

büyük ihtimalle olmıcak olmazsa yeniden yap aynısını ama bu sefer 2.deki komutu böyle gir.
slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com

Biraz okudum da ben pek uygun gelmedi güvenilirlik konusu vs. en iyisi 50-60tl verip kalıcı oem key almak.

Biraz okudum da ben pek uygun gelmedi güvenilirlik konusu vs. en iyisi 50-60tl verip kalıcı oem key almak.
Yine de teşekkür ederim.

Arsek

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Yine de teşekkür ederim.
oem key dediginizde ayni sey oluyor kalici falanda degiller bir ara almistim 1ay sonra gitmisti key lutfen paraniza yazik etmeyin ayni seyi yapiyorlar

Aaahmt

80+ Silver
oem key dediginizde ayni sey oluyor kalici falanda degiller bir ara almistim 1ay sonra gitmisti key lutfen paraniza yazik etmeyin ayni seyi yapiyorlar
Haklısınız fazladan 50 tl vereceğim ücretsiz windows ile aynı işi yapacak fakat ücretsiz kullanıp konuda okuduğum risklere girmek istemiyorum pek anlamadığım için kesin başımada gelir :D

ReyMysterio619

80+ Bronze
Hala daha para ile microsofttan lisans alan yürekli arkadaşlarımız kaldı mı yav.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Haklısınız fazladan 50 TL vereceğim ücretsiz windows ile aynı işi yapacak fakat ücretsiz kullanıp konuda okuduğum risklere girmek istemiyorum pek anlamadığım için kesin başımada gelir :D
50 TL vermenize gerek yok. Bulduğunuz en ucuz lisansı alın. PttAVM'de uygun fiyata vardı. Aratıp alabilirsiniz.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
2 sene boyunca insanlara halen cevap verip ilgilenmeniz çok güzel, teşekkür ederim.
Forumun amacı bu. Teşekkürler. Windows konusu merak edilen bir konu. İster lisans alın, ister CMD'den yapın. İkisi de size Windows'u sorunsuzca kullandıracak. Fakat lisans almak kafada hiçbir soru işareti bırakmadığından ve her format sonrası tekrar uğraşmak gerektirmediğinden bazılarına göre daha mantıklı. Konuda belirttiğim gibi bu ucuz lisansların mantığı belli. Çalıntı, arta kalan yahut klon keyler. 5 TL'ye aldığınız da aynı şeyi veriyor 50 TL'ye aldığınız da. Kendim de bir buçuk sene evvel falan 5 TL'ye almıştım. Hâlâ sorunsuz çalışıyor. Fazla para vermeye gerek yok anlayacağınız. : )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,583
Üyeler
161,873
Son üye
Ferhat_63
Top Bottom