Store da java yok sadece bedrock var javayı minecraft.net ten satın alabilirsiniz game pass ise sadece 10 ve 11 de kullanılabilirMicrosoft storeda 75 TL java + windows 10 sürümü var bende win 8.1 kullanıyorum bunu alsam 8.1den java versiyonu oynaya bilir miyim?
Store da java yok sadece bedrock var javayı minecraft.net ten satın alabilirsiniz game pass ise sadece 10 ve 11 de kullanılabilir
launcher zaten ücretsiz hesap ücretliwindows + launcher diyorMinecraft for Windows + Launcher ürününü satın al | Xbox
Rastgele oluşturulan dünyaları keşfedin ve en basit evlerden en büyük kalelere kadar inanılmaz şeyler inşa edin.www.xbox.com
anladım hocam teşekkürlerlauncher zaten ücretsiz hesap ücretli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.minecraft.net/en-us/download burada da var launcher dediğim gibi hesap ücretli
bir şey değil hocam bu arada gelecek bronz h.oanladım hocam teşekkürler
Yanlış bilgilendirme. Mojang hesapları Microsoft'a geçiriliyor.Store da java yok sadece bedrock var javayı minecraft.net ten satın alabilirsiniz game pass ise sadece 10 ve 11 de kullanılabilir
Yanlış bilgilendirme yok. Burada satılan ile microsoft storeda satılan farklıdır. Store da satılan bedrock iken minecraft.net üzerinde satılan ise javadır. Geçirmeyi ben de yaptım.Yanlış bilgilendirme. Mojang hesapları Microsoft'a geçiriliyor.