Erdem Oğuz
80+
Dahası
Orjinale sahibim istediğin her modu yukluyorsun sıkıntı olmuyor
kaynak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış bilgi vermeyeyim hocam ama mod yüklemenin tlauncher a göre daha kolay olacağını düşünüyorum.
Microsoft store çok kötü bu ödeme konusunda ya şak diye alıyor. 11 gündür bankama iade yatmadı. Ziraatin payı daha büyük olabilir.Kart seççektim seçip yeşil butona bastım satın al yazıomus onaylama sandım alıp almamakla arada kalmıstım da arada bırakmadı
Maalesefiade olmuyormu
sadece java sanırım 170 tl onu alsam pcde oynayabilir miyim ayrıca normal mc değil mi launcherden oynanan orijinal?Arkadaşlar selam, şuan microsoftta minecraft java + bedrock 250 ye düşmüş alacaklar alsın !!! bir daha gelmez
bedrock ve java tek tek satılıyormu bilmiyorum ama evet orjinalsadece java sanırım 170 TL onu alsam pcde oynayabilir miyim ayrıca normal mc değil mi launcherden oynanan orijinal?
Hocam nerede 170 tl bende gözükmüyor.sadece java sanırım 170 TL onu alsam pcde oynayabilir miyim ayrıca normal mc değil mi launcherden oynanan orijinal?
Mobil versiyonu için güzel indirim seneler önce almıştım hayla canım sıkılınca girer oynarım yakında pc versiyonuda almayı düşünüyorum.Benzer Bi indirim Google playden de var
O indirimsiz fiyatı idi indirim şu zamana kadar çıktığı zaman 1 defa geldi bir de şimdi geldiGeçen yaz da 200 liraydı sanırım. Her yaz indirime giriyor.