Neler Yeni

microsoft store uygulama indiremiyorum

chickdead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yunus Emre BERGE
Microsoft store dan uygulama indirmeye çalıştığımda uygulama inmiyor. Ayrıntılara bak kısmına bastığımda windows uptade i aç hatasını veriyor.

1621254058508.png

Ayarlardan windows uptade i açtığımda güncel değilsiniz yazıyor güncellemeleri denetleye bastığımda güncellemeler denetleniyor yazıyor ve hiçbir şey olmuyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Microsoft store dan uygulama indirmeye çalıştığımda uygulama inmiyor. Ayrıntılara bak kısmına bastığımda windows uptade i aç hatasını veriyor.

Alıntıyı görüntüle
Ayarlardan windows uptade i açtığımda güncel değilsiniz yazıyor güncellemeleri denetleye bastığımda güncellemeler denetleniyor yazıyor ve hiçbir şey olmuyor.
kmspico ile mi etkinleştirdin?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,314
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Alıntıyı görüntüle
kmspico ile mi etkinleştirdin

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
evet cmd den etkinleştirmiştim
genelde cmdden etkinleştirenler böyler bir sorunla karşılaşmıyor ama sebebi bu olabilir. kodu yazarken hangi siteye yönlendirdin kmsi? ya da yazdığın kodlara baktın mı? msguides bir de lotro vardı sanırım. forumdakiler lotroya yönlendiriyor. buradaki rehberde o yazıyordu. başka yerden bakıp farklı bir adrese yönlendirdiyseniz belki updateleri de kesmiş olabilir.

tavukkkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
tavuk horoz
sorunu çözdünüzmü sorunun çözümünü galiba ben biliyorum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,349
İsim
Semih Boran

Alıntıyı görüntüle
Services.msc den yani Hizmetlerden Windows updateyi otomatiğe ayarlayın ve hizmeti başlatın. Olmazsa microsoft store sıfırlama komutları var onu deneyin. Birde hangi Windows 10 ya da 11 buildini kullanıyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,670
Üyeler
172,713
Son üye
Buraky07
Top Bottom