Marianoly 80+ Gold Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 9,081 En İyi Cevap 1 29 Ağustos 2021 #14 Windows 11 aşığıyım yazmış: O sistem ile insider geçerken yüksek ihtimal sistem uyumlu değil hatası alacaksınız. Devamı için tıklayın... bir kere geçtim fakat hata almadım sonra geri döndüm
Windows 11 aşığıyım yazmış: O sistem ile insider geçerken yüksek ihtimal sistem uyumlu değil hatası alacaksınız. Devamı için tıklayın... bir kere geçtim fakat hata almadım sonra geri döndüm
dutemo 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,737 En İyi Cevap 3 29 Ağustos 2021 #15 Windows 11 aşığıyım yazmış: Aklımı okudunuz. Kesinlikle öyle yok %52 üzerinde hata çıkıyor yok güvenlik için TPM zorunlu falan filan hepsi yalan. Tek amaçları yeni bilgisayar aldırmak. Hatta güncelleme ile bir yazılım koyup eski sitemlerde Windows 11'i yavaşlatacaklar kesin. Devamı için tıklayın... Modlarım W11'i. Mis gibi olur. Orjinal iso kullanmıyorum bayadır.
Windows 11 aşığıyım yazmış: Aklımı okudunuz. Kesinlikle öyle yok %52 üzerinde hata çıkıyor yok güvenlik için TPM zorunlu falan filan hepsi yalan. Tek amaçları yeni bilgisayar aldırmak. Hatta güncelleme ile bir yazılım koyup eski sitemlerde Windows 11'i yavaşlatacaklar kesin. Devamı için tıklayın... Modlarım W11'i. Mis gibi olur. Orjinal iso kullanmıyorum bayadır.