Neler Yeni

mide bulantısına ne iyi gelir?

Grumpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Samet ÇONDUL
ya arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım 4 defa kustum ne yesem kusuyorum yemeyince ağrı giriyor mideye acile gitsem bakarlar mı
Selam dostum geçen ay ailece bizde yaşadık bunu sürekli istifra ediyorduk, antibiyotik ve serum tedavisi uyguluyorlar. Mutlaka doktora git acilde olsa serum takıyor, iyi geliyor. Bir çeşit virüs salgını gibi bişi bu.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bağıra bağıra müzik söyle. Ya da içinden bağıra bağıra. Her otobüs yolculuğumda yaparım her zaman midem sakince yerinde durur.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
sabah 8 gibi gittim şu an yeni dönüyorum tahlil yaptı ekg baktı serum taktı dahiliye mutlaka görün dedi ilaç yazdı bir şey olursa ambulans göndeririz dedi ararsın 112 falan şu an iyi gibiyim ama halsizlik var hala

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik

GrindyBoi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir A. S.
arkadaşlar cok pis midem bulanıyo kusmaya calısıyom kusamıyorum da ne tavsiye edersiniz
bana hep simit ye susam geçirir falan derlerdi uzun yolda da bi damla petrol içirtmeye çalışırlardi birinciyi dene ikinciyi önermem

Atyxah

80+ Silver
ya arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım 4 defa kustum ne yesem kusuyorum yemeyince ağrı giriyor mideye acile gitsem bakarlar mı
kesinlikle git buradakileri de artık dinleme kimse doktor değil kafasına göre herkes öneri veriyor zararlı mı değil mi bilmiyoruz

Top Bottom