Neler Yeni

Midem çok kötü sanki bıçak saplıyolar

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Pilav+ ekmek dokunmuş olabilir
Olabilir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

DOGANARSLAN var oda Tıp 1. Sınıf öğrencisi oda direk Doktora git diyor münneccim değil zaten.
Menemende bozuk yumurta vs olabilir....
İsterseniz ve Varsa Soda limon yapabilirsiniz yada dokanır diyorsanız Cay gibi birseyler olabilir.
Acidpass diye birsey verebilir doktor sanırsam Mide asidini dengeliyor.
Klasik nane limon yaptım birazdaha iyiyim şuan

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Oradan yapılacak olan tedaviyi anlatıyorum size. Shotpoter bey size bu ilacı yazıyorum sabah akşam kullanın eğer rahatsızlığınız geçmezse sizi hastanemize davet ediyoruz. Daha ilerisini yapmazlar.
İlk tanı. Forumda sormaktan iyidir hic olmazsa.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Ariseks

80+ Gold
sabah kalktım mide bulantısı ve mide ağrısı yaşıyorum bulantı başlıyo bitiyo sonra ağrı başlıyo sonra ikisi aynı anda oluyo kusuyorum sonra mideme bıçak saplanıyo gibi oluyo 2 dk sonra sancısı geçiyo çok yemek yiyen biriyim ama bünyem sağlamdır 10 çeşit yemek karıştırsam gene bisey olmaz dün akşam bulgur pilavı menemen ve ekmek yedim başka bişey ağzıma sürmedim noldu bana
Benim apandistim zaten yok o yüzden rahattım ben aklımda kuşku yoktu bu gece sabaha kadar uyuyamadım karın ağrısı+kusma falan ama şuan rahatım arada bir bana böyle oluyor. Ama senin doktora gitmen daha iyi olur forumda kesin bir şey diyemeyiz senin başka neler yaptığını bilemeyiz

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Benim apandistim zaten yok o yüzden rahattım ben aklımda kuşku yoktu bu gece sabaha kadar uyuyamadım karın ağrısı+kusma falan ama şuan rahatım arada bir bana böyle oluyor. Ama senin doktora gitmen daha iyi olur forumda kesin bir şey diyemeyiz senin başka neler yaptığını bilemeyiz
Eyvallah hocam haklısım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,665
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom