migitec.com web sitesi güvenilir mi

hocam aynı siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Siz herhangi bir alışveriş yaptınız mı ?

Bende bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum siz bir bilgi edinebildinizmi

1 ay önce bu siteden sizinde mesajlarınızı görerek tereddüt ederek aksiyon kamera siparişi verdim. Hatta gözü karartıp eft ile ödemede indirim olduğu için direk parayı gönderdim. Sagolsunlar sürecin tamamında bilgilendirme yaparak hem ilgilendiler hemde piyasanın çok çok altında bir alış veriş yaptım. Foruma bu mesajı yazmak için üye oldum. Ben şahsen tekrar ihtiyaç halinde bu siteyi tek geçerim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz . Ben salatalık falan gönderirler sanmıştım 😂 ürünüm geldi.

evet güvenilir bir site.. ilgileniyorlar. ben ürün siparişi verdim 1 haftada hazırlanıyor ifadesi vardı. İletişim numarasına yazıp iptal ettim ürünü. 3 dk içinde yazdılar iban gönderdim ve parayı iade ettiler.. başta dolandırıcı olduğunu düşünmüştüm gerçekten doğruymuş.. güvenle alış veriş yapabilirsiniz.

Termal kamera siparişi vermek istiyorum bu siteden son durum nedir fiyatı da yüksek almak istediğim ürünün o yüzden tereddütlerim var,Türkiye'de 2 katı fiyatı var almak istediğim ürünün

hocam aynı siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Siz herhangi bir alışveriş yaptınız mı ?
alışveriş yaptınız mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal kamera siparişi vermek istiyorum bu siteden son durum nedir fiyatı da yüksek almak istediğim ürünün o yüzden tereddütlerim var,Türkiye'de 2 katı fiyatı var almak istediğim ürünün
alışveriş yaptınız mı ben de düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldınız mı ? siparişte sıkıntı oldu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,957
Üyeler
186,272
Son üye
djkanzer
Geri