Hocam belki kakolusu güzeldir. Kesin karar vermek saçma olurBugun bi beyaz bi normal kare çikolata aldım baya kötülerdi boşuna para vermeyin
Hocam migrosta çalışıyorum?Bugun bi beyaz bi normal kare çikolata aldım baya kötülerdi boşuna para vermeyin
Ezilme felan yok çok kalitesiz idi tatları kötüydüHocam migrosta çalışıyorum?
Bizde gelen mal reyona basılır bozuklar iade reyonuna atılır çalışanlar açıp bakması yasak direk atılıyor müdür dahi alırken bir şey bize fişini gösteriyor ürün ezilmişmiydi?
Yok kral markası migrosMarkası neydi? Migros birçok marka satıyor, Nestle de mi almayalım mesela?
Hayır tadı kötüydü son tüketim tarihi de geçmemişti ama damak meseleside varHocam migrosta çalışıyorum?
Bizde gelen mal reyona basılır bozuklar iade reyonuna atılır çalışanlar açıp bakması yasak direk atılıyor müdür dahi alırken bir şey bize fişini gösteriyor ürün ezilmişmiydi?
Bro markası migros olanı alma tavsiye etmemTam Migrostan kare çikolata alıyordum, uyardığın iyi oldu dostum teşekkür ederim.
beyaz çikolata bazen çok kötü olabiliyorBugun bi beyaz bi normal kare çikolata aldım baya kötülerdi boşuna para vermeyin
(Çikolata markası migros )
abi migrosun 3 yıl önceki çikolatası ile bu yılkinin kesinlikle çok büyük farkı var 1. si kalitesi düşmüş şeker oranı arttırılmış ve şekerde kalitesiz hissettiriyor kendini (bahsettiğim sütlü çikolataİ)Bugun bi beyaz bi normal kare çikolata aldım baya kötülerdi boşuna para vermeyin
ben de sevmiyorum güzel değilBugun bi beyaz bi normal kare çikolata aldım baya kötülerdi boşuna para vermeyin
gizli zam yapmışlar fiyat aynı ama kalitesi tadı farklı önesinde gerçekten iyiydi şimdi iğrençben de sevmiyorum güzel değil
alanlar para vermiyorki hocam zaten yani sahsen ben migrostan cikolata alıpta para vereni görmedimBugun bi beyaz bi normal kare çikolata aldım baya kötülerdi boşuna para vermeyin