Benim de yaklaşık 10 dakika kullanma şansım oldu. %100 seste bile tok ses veriyordu. Bass'ları da 1+1 için iyi seviyedeydi. Bunların farklı üretim yıllarında kalite farkı mı oluşuyor?İyi mi? Oldukça kötü bir ürün yıllarca kullandım.
Ben yıllaaar önce Bim'den almıştım, o zamanlar 30-40 TL falandı galibaBenim de yaklaşık 10 dakika kullanma şansım oldu. %100 seste bile tok ses veriyordu. Bass'ları da 1+1 için iyi seviyedeydi. Bunların farklı üretim yıllarında kalite farkı mı oluşuyor?
Yok, ben o kadar süre önce değil de emin değilim ama sanırım 4 yıl önce deneyimlemiştim. Daha sonra da Z313'ü almıştım.Ben yıllaaar önce Bim'den almıştım, o zamanlar 30-40 TL falandı galiba
Tok ses vermesi iyi bir şey olduğu anlamına gelmiyor, evet tok ama çok değişik bir frekansta bass veriyor, mid ve tizler zaten çok geride yani boğuk bir sesi var. Zaten 1W bir tanesi ne verebilir en fazla? Logitech'in ucuz ürünleri yıllardır çok kötü olmuştur bunun daha sektiğini görmedim ben.Yok, ben o kadar süre önce değil de emin değilim ama sanırım 4 yıl önce deneyimlemiştim. Daha sonra da Z313'ü almıştım.
Tizler dediğin gibi yoktu sanki. Katılıyorum. Fiyatına göre bayağı iyiydi ama. O zamanlar da fiyatı 50 TL civarındaydı.Tok ses vermesi iyi bir şey olduğu anlamına gelmiyor, evet tok ama çok değişik bir frekansta bass veriyor, mid ve tizler zaten çok geride yani boğuk bir sesi var. Zaten 1W bir tanesi ne verebilir en fazla? Logitech'in ucuz ürünleri yıllardır çok kötü olmuştur bunun daha sektiğini görmedim ben.
Şu Mikado muhtemelen kat kat iyidir bundan.Tizler dediğin gibi yoktu sanki. Katılıyorum. Fiyatına göre bayağı iyiydi ama. O zamanlar da fiyatı 50 TL civarındaydı.
Bende sıkıntı varses cızırtı sorunu var mı yorumlarda biraz şikayetci olan varda
film yayın izlerken rahatsız edecek derecedemi?Bende sıkıntı var
Ben sesi azıcık yukselteyim hemen bir dip ses veya cızırtı tarzi bir şey yükseliyor ve aşırı kötü. Garantiye yollatacaktim yoğunluktan unutmuşum şimdi bu konuyu görünce hatirladimfilm yayın izlerken rahatsız edecek derecedemi?
muzikle yanıyormuş müzik ritmine göre dip ses cızırtı cok mu kötüSelam ürün geldi evet hafif bir dip ses veya cızırtı bende de var ama asıl anlamadığım 2+1 deki 2 lerin ışıkları yanmıyor küçüklerde ışık yok muydu?
Selam ürün geldi evet hafif bir dip ses veya cızırtı bende de var ama asıl anlamadığım 2+1 deki 2 lerin ışıkları yanmıyor küçüklerde ışık yok muydu?