Neler Yeni

🔥İndirim Mıknatıslı telefon tutucu 399₺ ASLA DÜŞMÜYOR!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
nightlessx
Aracın havalandırmasına telefon takmak, hem görsel açıdan çirkin hem de havalandırma kanatlarına zarar vermesi çok olası bir uygulama. Kesinlikle önermiyorum. Onun yerine tam direksiyonun arkasına, göz hizasına konumlanabilen modelleri yeğleyin.

Bu modeli kullanıyor ve öneriyorum(içinden halka mıknatıs da çıkıyor. Kılıf arkasına takılabilir) :

Attığınız model de yapıştırmalı ama, deriye plastiğe falan yapıştırmazdım şahsen, arabanın klima menfezi sağlamsa bir sorun oluşmaz.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Dax Saz
Attığınız model de yapıştırmalı ama, deriye plastiğe falan yapıştırmazdım şahsen, arabanın klima menfezi sağlamsa bir sorun oluşmaz.
Solüsyon ile sorunsuz çıkıyor. Defalarca değişik tutucu taktım, söktüm. Menfezde ise telefon görüş açısında değil, korkunç çirkin duruyor ve zarar verme olasılığı hemen hemen kesin.

7mit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ümit Bar
Hepsiburada premiuma özel !!

Spigen Air Vent Manyetik Araç içi Telefon Tutucu + 2 Adet Manyetik Plaka (Tüm Cihazlarla Uyumlu Araç Tutacağı) Kuel H12 - 000CD20115

2 Adet telefona yapıştırmak için mıknatısı var içerisinde.

Tümsekten vs gecince asla düşmüyor cok sağlam tutuyor telefonu kesinlikle tavsiye ederim
Geçen aynı modelin yuvarlağı 150 tl idi 50tl kuponla 100 e aldım harika bir ürün s23 ultra gibi ağır cihaz bile benim gibi deli araba kullanan birisinde düşmedi kılıfın arkasına metal plakayı koyun asla düşmüyor

Prunky1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Selim A
Solüsyon ile sorunsuz çıkıyor. Defalarca değişik tutucu taktım, söktüm. Menfezde ise telefon görüş açısında değil, korkunç çirkin duruyor ve zarar verme olasılığı hemen hemen kesin.
Bahsettiğiniz solüsyon için link var mı?

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
eyv hacım

Nezha

80+ Bronze
45 derece sıcakta erime veya gevreyip kırılma yapmaz de mi? Yazın elimize almayalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,033
Üyeler
169,052
Son üye
submititle
Top Bottom