🔥İndirim Mıknatıslı telefon tutucu 399₺ ASLA DÜŞMÜYOR!!

Klimanın kapaklarını kırmıyor mu bunlar ?
Benim takılan yerler resimdeki gibi dikine değil yatay. Telefonun yüküne kırılır gibi geliyor bana.
Malzeme sağlam, telefon düştüğünü görmedim fakat 1 kere kalorifer menfezimi kırdı. Değiştirdim 2 seneden beri sağlam, pek kırılacak gibi de durmuyor. Malzeme yorgunluğundan dolayı da olmuş olabilir

259tl (bana özel) aldım teşekkürler :)

Hepsiburada premiuma özel !!

Spigen Air Vent Manyetik Araç içi Telefon Tutucu + 2 Adet Manyetik Plaka (Tüm Cihazlarla Uyumlu Araç Tutacağı) Kuel H12 - 000CD20115

2 Adet telefona yapıştırmak için mıknatısı var içerisinde.

Tümsekten vs gecince asla düşmüyor cok sağlam tutuyor telefonu kesinlikle tavsiye ederim
Scooter sürerken ya düşerse🤨🤨🤨🤨

mıknatıslı değilde yatakta kullanım için olan varmı güzel kullanan ? yatağa sabitliyorsun bişeyler izlerken vs

bu tür şeyleri kullanırken o kutudan çıkan metal şeylri boşuna telefona yada kılıfa yapıştırmayın kılıfın içine o metal şeyi koymanız yeterli oluyor yine tutuyor eskiden kılıfa yapıştırıyordum kılıfı yok yere çirkinleştiriyordu :)

Ykredi kartıma bana özel 75 tl indirim verdi. Aldık bakalım nasılmış.

Aracın havalandırmasına telefon takmak, hem görsel açıdan çirkin hem de havalandırma kanatlarına zarar vermesi çok olası bir uygulama. Kesinlikle önermiyorum. Onun yerine tam direksiyonun arkasına, göz hizasına konumlanabilen modelleri yeğleyin.

Bu modeli kullanıyor ve öneriyorum(içinden halka mıknatıs da çıkıyor. Kılıf arkasına takılabilir) :

Geri