Neler Yeni

Yardım Mikrofon az ses sorunu

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar bende Gamepower Mihawk isimli kulaklık var ilk aldığım zamanlar sesim iyi gidiyordu fakat sonradan 5 ay boyunca hiç kullanmadım ve ses kaydı almak istedim nasıl geliyor sesim diye test ettim discordda zaten sesim berbat sorun arkadan çok gürültü bir ses geliyor sesim çok az gidiyor %100'e alınca attığım ses kaydındaki gibi birazcık geliyor %90'ın altında ses direk kesiliyor sorun nedir sizce garantiye göndermeyi düşünüyorum ama garanti şirketide oksid bilişim ordada çokça şikayet var 2 kez ürünü tamir etmeden gönderiyorlar kargo ücreti ödetiyorlar falan filan dendi bende kendim çözmek istiyorum yaklaşık 10 gündür bunla uğraşıyorum neden böyle oluyor anlamadım birde kasada şöyle sıkıntı var öndeki 2 fanım dönmüyor tozdan olabilir belki kablolarla oynamadım bilmiyorum videoları izliyorum ancak orada realtek driver diyorlar benimki kulaklık+mikrofon o normal jak girişine sokarsam oluyor sıkıntı nedir sizce bundan öncede açmıştım konuyu kimse yazmamıştı yardımcı olursanız sevinirim. (ses önceden daha kötüydü biraz daha geliyor)

Mikrofon Test Kaydı (Dosya olarak ekleyemedim dosya tc ye yükledim)

Ekler

• fsgbdfgbbv.png
    fsgbdfgbbv.png
    41.4 KB · Hit: 58

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,619
İsim
Diyarhan
Bu konuyu daha önce açtınız mı yoksa dejavu mu yaşadım merak ettim. Yazılımı kaldırıp tekrar kurabilirsiniz. Mikrofon ayarlarından bas verebilirsiniz. En son okkalı bir tokat atabilirsiniz.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuyu daha önce açtınız mı yoksa dejavu mu yaşadım merak ettim. Yazılımı kaldırıp tekrar kurabilirsiniz. Mikrofon ayarlarından bas verebilirsiniz. En son okkalı bir tokat atabilirsiniz.
Evet buna benzer bir konu açmıştım aygıt yöneticisinden sildim tekrar taktım yine çözülmedi bass vereceğim ama nereden vereceğim birde zaten %100'de şuan birde ses boost modunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,033
Üyeler
170,799
Son üye
Emre1905gs
Top Bottom