Revntron
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 643
- İsim
- Serdar BULUT
- Discord
- SerdarZ#7401
Arkadaşlar merhabalar bende Gamepower Mihawk isimli kulaklık var ilk aldığım zamanlar sesim iyi gidiyordu fakat sonradan 5 ay boyunca hiç kullanmadım ve ses kaydı almak istedim nasıl geliyor sesim diye test ettim discordda zaten sesim berbat sorun arkadan çok gürültü bir ses geliyor sesim çok az gidiyor %100'e alınca attığım ses kaydındaki gibi birazcık geliyor %90'ın altında ses direk kesiliyor sorun nedir sizce garantiye göndermeyi düşünüyorum ama garanti şirketide oksid bilişim ordada çokça şikayet var 2 kez ürünü tamir etmeden gönderiyorlar kargo ücreti ödetiyorlar falan filan dendi bende kendim çözmek istiyorum yaklaşık 10 gündür bunla uğraşıyorum neden böyle oluyor anlamadım birde kasada şöyle sıkıntı var öndeki 2 fanım dönmüyor tozdan olabilir belki kablolarla oynamadım bilmiyorum videoları izliyorum ancak orada realtek driver diyorlar benimki kulaklık+mikrofon o normal jak girişine sokarsam oluyor sıkıntı nedir sizce bundan öncede açmıştım konuyu kimse yazmamıştı yardımcı olursanız sevinirim. (ses önceden daha kötüydü biraz daha geliyor)
Mikrofon Test Kaydı (Dosya olarak ekleyemedim dosya tc ye yükledim)
s5.dosya.tc
Mikrofon Test Kaydı (Dosya olarak ekleyemedim dosya tc ye yükledim)
Mic_Kayit.rar dosyasını indir - download
Mic_Kayit.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle