Neler Yeni

Mikrofon Et suyuna girdi

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Yemek yiyordum nasıl olduğunuda anlamadım drop plusın mikrofonu bir anda içine girdi yemek yerken hemen farkettim geri çektim 1 saniye falan durdu süngeri falan sildim iyice sesim iyi geliyor ilerde bir sıkıntı çıkarır mı?
Kulaklığın kablosu güçlenir kalsiyum protein.
Şaka maka helal olsun.
Bir sıkıntı çıkabilir çıkmaz bilemeyiz ama hoparlor olsaydı bass açıp o suyu atabilirdin içinden.

predator

80+ Silver
et mi? o ney gardaş yarısına bağa ver. almancı mısınız?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Merak etme dostum benim arkadaş okulun konferansından yaka mikrofonu çaldı ve hala onu kullanıyor. Üstüne kola döktü, 2 kez üstüne oturdu ve bir kaç kez ağzına soktu. Ama hala çalışıyor :D. Sır kalsın ama bir kez de mikrofona osurduğunu söylemişti... Yani cidden bunu dedi ama gerçek mi daha ispatlanmadı o.O2

Reindi

80+ Silver
hüğğğp içine çek suyu düzelir

hüğğğp içine çek suyu düzelir
ne almancısı ben tesisatçıyım
et mi? o ney gardaş yarısına bağa ver. almancı mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklığın kablosu güçlenir kalsiyum protein.
Şaka maka helal olsun.
Bir sıkıntı çıkabilir çıkmaz bilemeyiz ama hoparlor olsaydı bass açıp o suyu atabilirdin içinden.
xD

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Yemek yiyordum nasıl olduğunuda anlamadım drop plusın mikrofonu bir anda içine girdi yemek yerken hemen farkettim geri çektim 1 saniye falan durdu süngeri falan sildim iyice sesim iyi geliyor ilerde bir sıkıntı çıkarır mı?
Hocam eger et suyuna saldiysan cani adana kebab ceker koklat koklatdirmazsan olmaz bozulur

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Baran Yalçın
Sıkıntı olmaz

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
bence yala iyi gelir hem et suyu hem kan hem de kemik güçlendirir.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,368