fifine a6vkulaklığım g733 mikrofonu leş gibi 1500-2000 TL'ye kaliteli dcde konuşmak için omegleye girmek için mikrofon önerisi bekliyorum
Ses kalitesi nasıl patlama fln yokdur dimififine a6v
Yok hocam pm bakın anlatayımSes kalitesi nasıl patlama fln yokdur dimi
bide hocam o kadar bütçem yokfifine a6v
Kaliteli ama a6v yi aliexpress den 30 euro tam sınırda çözebilirsin bir kuponla fifine storeden direkSes kalitesi nasıl patlama fln yokdur dimi
bütçeniz başlıkta yazdığınız değil mibide hocam o kadar bütçem yok
eve max o kadarbütçeniz başlıkta yazdığınız değil mi
yurt dışından getirebilirmiyim acaba kendim yurt dışında nerelerde satılıyodurKaliteli ama a6v yi aliexpress den 30 euro tam sınırda çözebilirsin bir kuponla fifine storeden direk
Nereye gideceksin, yunanistan falansa zor ama avrupaysa razerlar güzel fiyatlara bulunur bide tax free alırsaneve max o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
yurt dışından getirebilirmiyim acaba kendim yurt dışında nerelerde satılıyodur
Almanyaya gideceksen amazon de ile alıp formaliteleri halledip tax free de alırsan seiren v2x tam 2k ya geliyor tr de 3200eve max o kadar
yurt dışından getirebilirmiyim acaba kendim yurt dışında nerelerde satılıyodur
Is nereye çıkarsa yakında Rotterdam gozukuyo denize kıyısı olan çoğu ülke diyeyim Avrupa uzak doğu flnNereye gideceksin, yunanistan falansa zor ama avrupaysa razerlar güzel fiyatlara bulunur bide tax free alırsan
Almanyaya gideceksen amazon de ile alıp formaliteleri halledip tax free de alırsan seiren v2x tam 2k ya geliyor tr de 3200
Fifinenin modellerine bakabilirsin.kulaklığım g733 mikrofonu leş gibi 1500-2000 TL'ye kaliteli dcde konuşmak için omegleye girmek için mikrofon önerisi bekliyorum
Fifineyi 1750 bırakayım hocamkulaklığım g733 mikrofonu leş gibi 1500-2000 TL'ye kaliteli dcde konuşmak için omegleye girmek için mikrofon önerisi bekliyorum
Konum neresi hocamFifineyi 1750 bırakayım hocam