Neler Yeni

Yardım Mikrofon Önerisi Yaparmısınız?

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Bütçe
1500
Merhaba dostlar yeni mikrofon alacağım ve bunun için öneriye ihtiyacım var YouTube platformuna içerikte üretiyorum güzel fiyatına göre kaliteli mikrofon önerir misiniz?
(Not: Bütçe 1500TL maks 2.el piyasası 1.5-2k arası olan modellere de bakabilirim ikinci el sıfır fark etmez)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,492
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba dostlar yeni mikrofon alacağım ve bunun için öneriye ihtiyacım var YouTube platformuna içerikte üretiyorum güzel fiyatına göre kaliteli mikrofon önerir misiniz?
(Not: Bütçe 1500TL maks 2.el piyasası 1.5-2k arası olan modellere de bakabilirim ikinci el sıfır fark etmez)
fifine nin ürünlerini önerecektim ama onlarında fiyatı uçmuş valla. Bütçeyi 2000-2500 arasına çıkarabilirsen fifine nin fp güzel mikrofonları var. Onlar dışında havit in böyle bir modelini buldum , youtube den incelemelerine falan bak.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fifine nin ürünlerini önerecektim ama onlarında fiyatı uçmuş valla. Bütçeyi 2000-2500 arasına çıkarabilirsen fifine nin fp güzel mikrofonları var. Onlar dışında havit in böyle bir modelini buldum , youtube den incelemelerine falan bak.
Fifine nin isimlerini atarmısın ikinci el olarak bakayım belki uygunu çıkar karşıma

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,492
İsim
Mehmet Aslan

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,492
İsim
Mehmet Aslan
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trust gxt 232 mantis bu model hakkında bir bilginiz varmı nasıldır sizce?
Kullanmadım bilgim yok hocam , fifine dışında marka öneremem bilgim olmadığı için.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Sıfır: Gamenote GK50 Pro => https://www.akakce.com/profesyonel-...yuncu-yayinci-mikrofonu-fiyati,676191209.html
GK61 önermem.
2. El: Razer Seiren V2 Pro => https://www.sahibinden.com/ilan/iki...razer-seiren-v2-pro-mikrofon-1138942581/detay

Sarı Sitede 2K altına Hyperx Quadcast ilanı açılıyor bazen. Ses kalitesi yönünden bu bütçede en iyi tercih o olacaktır. Bütçe biraz artarsa yine 2. el Quadcast ve Fifine K658 bakılabilir.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır: Gamenote GK50 Pro => https://www.akakce.com/profesyonel-...yuncu-yayinci-mikrofonu-fiyati,676191209.html
GK61 önermem.
2. El: Razer Seiren V2 Pro => https://www.sahibinden.com/ilan/iki...razer-seiren-v2-pro-mikrofon-1138942581/detay

Sarı Sitede 2K altına Hyperx Quadcast ilanı açılıyor bazen. Ses kalitesi yönünden bu bütçede en iyi tercih o olacaktır. Bütçe biraz artarsa yine 2. el Quadcast ve Fifine K658 bakılabilir.
Fifine k669 nasıldır ikinci el buldumda uygun?

GK61 önermem.

Quadcast bulamadım 1.5k ve altı

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Fifine k669 nasıldır ikinci el buldumda uygun?
Ses kalitesi kötü sayılır. Sesi cızırtılı iletiyor ve pop filter almak gerekecektir ekstradan. 1K civarına bulduysan bile yine de o fiyata 2. el Hyperx Solocast almak daha mantıklı olacaktır.

Quadcast bulamadım 1.5k ve altı
Bütçenin 2K civarına çıkabileceğini söylediğin için Quadcast önerdim. 2K altına da en kötü 1,8K'ya 2. el Razer Seiren X bakılabilir ya da daha ucuza da GK50 Pro kalıyor geriye.

Son düzenleme:

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Ses kalitesi kötü sayılır. Sesi cızırtılı iletiyor ve pop filter almak gerekecektir ekstradan. 1K civarına bulduysan bile yine de o fiyata 2. el Hyperx Solocast almak daha mantıklı olacaktır.

Bütçenin 2K civarına çıkabileceğini söylediğin için Quadcast önerdim. 2K altına da en kötü 1,8K'ya 2. el Razer Seiren X bakılabilir ya da daha ucuza da GK50 Pro kalıyor geriye.
gk50 pronun ses kalitesi nasıldır ? bir süre beni idare eder mi??

alınır mı? hocam alınırsa sipariş geçicem

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
gk50 pronun ses kalitesi nasıldır ? bir süre beni idare eder mi??

alınır mı? hocam alınırsa sipariş geçicem
Ses kalitesi genel anlamda çok çok iyi denemez, idare eder - fiyatına göre iyidir. YouTube için de başlangıç seviyesinde iş görür. Uzun vadede bütçe oluşursa daha iyi bir modele geçmek isteyebilirsin.
Mikrofon kondenser olduğu için arka plandaki sesleri -klavye vesaire- bir miktar alacaktır. Kazanç ayarını kısıp ağzı mikrofona yaklaştırarak kullanmak gerekir. İhtiyaç olursa gürültü engelleyici yazılım kullanılabilir.

Sonuç olarak dediğim gibi, sıfır ürün olarak bu fiyat bandında alınabilecek tek seçenek GK50 Pro. Fakat 2. elde de belirttiğim gibi daha kaliteli ses ileten ürünler bulunabiliyor.

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Ses kalitesi genel anlamda çok çok iyi denemez, idare eder - fiyatına göre iyidir. YouTube için de başlangıç seviyesinde iş görür. Uzun vadede bütçe oluşursa daha iyi bir modele geçmek isteyebilirsin.
Mikrofon kondenser olduğu için arka plandaki sesleri -klavye vesaire- bir miktar alacaktır. Kazanç ayarını kısıp ağzı mikrofona yaklaştırarak kullanmak gerekir. İhtiyaç olursa gürültü engelleyici yazılım kullanılabilir.

Sonuç olarak dediğim gibi, sıfır ürün olarak bu fiyat bandında alınabilecek tek seçenek GK50 Pro. Fakat 2. elde de belirttiğim gibi daha kaliteli ses ileten ürünler bulunabiliyor.
İkinci el olarak söylediğin modellere bugün tekrar bakacağım uygun olursa 2. El o modellerden alırım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,611
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom