fruko.gzz
80+ Silver
1517 TL'ye aldım1500Tlye gene
Razer Seiren X
hangisini alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaça aldınız
1517 TL'ye aldım1500Tlye gene
Razer Seiren X
hangisini alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaça aldınız
Duocast daha iyidir.1500Tlye gene
Razer Seiren X
hangisini alayım
Herhangi bir boom arm iş görecektir.teşekkürler duocast için stand önerisi varmı?
360tl veririm ya ben daha pahalı bişi bekliyordum bu standıHerhangi bir boom arm iş görecektir.
Bütçe sıkıntılıysa bir süre mikrofonla gelen masa standıyla da idare edilebilir.Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Tabii daha pahalıya biraz daha kaliteli ve daha profesyonel standlar da var ama bu bütçede mikrofon alırken gerek yok şahsen.360tl veririm ya ben daha pahalı bişi bekliyordum bu standı
İş görür her türlü.buda diğerleri gibi işlev görürse gerek yok bencede
Merhaba dostlar yeni mikrofon alacağım ve bunun için öneriye ihtiyacım var YouTube platformuna içerikte üretiyorum güzel fiyatına göre kaliteli mikrofon önerir misiniz?
(Not: Bütçe 1500TL maks 2.el piyasası 1.5-2k arası olan modellere de bakabilirim ikinci el sıfır fark etmez)
gümrükten geçmez hadi geçti diyelim vergilerle gene 1.5-1.6k ya gelirRGB ile FIFINE USB oyun mikrofon ile AmpliGame, kazanç topuzu, dokunmatik dilsiz, PC için Podcast kondenser Mic akıÅı, anahtarı, PS5-A6NEO - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
gümrükten geçer maks bütcem 1500 tl demişsin ve ürün çok güzel zamanında herkes satın aldı https://forum.donanimarsivi.com/konu/fifine-a6neo-vergi-dahil-790-tl.953872/page-33#post-8993111gümrükten geçmez hadi geçti diyelim vergilerle gene 1.5-1.6k ya gelir
RGB ile FIFINE USB oyun mikrofon ile AmpliGame, kazanç topuzu, dokunmatik dilsiz, PC için Podcast kondenser Mic akıÅı, anahtarı, PS5-A6NEO - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com