Amatör Twitch yayını , Podcast , YouTube Shorts vb.Ne amaçla kullanıcaksın
Peki mixer olan modeli mi ses kartı olan modeli mi?tam bm800 önerecektim zaten onu almayı düşünüyormuşsun site güvenilir markanın kendi sitesi
usb mikrofonları neden tercih etmiyorsunAmatör Twitch yayını , Podcast , YouTube Shorts vb.
onlar hakkında benim de detaylı bilgim yokPeki mixer olan modeli mi ses kartı olan modeli mi?
hocam bm 800 gibi bir çöpe bakmayın boşa. snopy sn 03p çok daha kaliteli hem aynı fiyat.Peki mixer olan modeli mi ses kartı olan modeli mi?
Dostum inceleme videosunu izledim şimdi ama BM800 daha temiz ses alıyor gibi geldi. Aynı zamanda yanında mixeri de düşünürsek fiyat olarak daha avantajlı konuma düşüyor. Biraz daha araştırayım SNOPY modelinihocam bm 800 gibi bir çöpe bakmayın boşa. snopy sn 03p çok daha kaliteli hem aynı fiyat.
Mikrofon konusunq pek hakim değilim önerin varsa çok memnun olurum.usb mikrofonları neden tercih etmiyorsun
Tam aradığım niteliklere sahip ama bütçem şuan kısıtlı maalesef. Sistemimi Hatayda bıraktım yeniden diziyorum. Sonradan yapılacak iyileştirmeler olacak bunlar. Webcam de lazım.https://www.infomusicshop.com/behringer-c-1u-studio-condenser-usb-mikrofon bunu araştır istersen bendede var ses kalitesi sağlam ve en azında kendini kanıtlamış bir marka ses kartı mixer gibi cihazlar biraz bilgi istiyor direk alma yine farklı marka usb modellere bakabilirsin