Neler Yeni

Mikrofon ve kulaklık tek giriş

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Merhaba yeni bir sistem aldım. Kasamda kulaklık ve mikrofon girişi tek. Elimde telefon kulaklığı var. Pcye taktığım zaman sadece kulaklık olarak kullanabiliyorum. Hem kulaklık hem mikrofon olarak nasıl kullanabilirim. Anakart gigabyte x570 gaming x.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Satürn
Merhaba yeni bir sistem aldım. Kasamda kulaklık ve mikrofon girişi tek. Elimde telefon kulaklığı var. Pcye taktığım zaman sadece kulaklık olarak kullanabiliyorum. Hem kulaklık hem mikrofon olarak nasıl kullanabilirim. Anakart gigabyte x570 gaming x.
uwu kakashi

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Ama telefon kulaklığı kullanıyorum tek jak yani. Mikrofon ve kulaklık ucu ayrı olsa dediğiniz gibi alacağım ama tek jak ve tek jak girişi var şuan
Kulaklığın mikrofonu telefonda çalışıyor mu?

Ak'f

80+ Bronze
Kasanın modeli ne?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kulaklığın tam otrumama gibi bir problemi olabilir mi ? Windows ses kaydedicisinden kulaklığın üzerindeki mikrofona fısıldayarak sesin hangi mikrofondan geldiğini test edin

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Evet çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair 4000x
Başka jack girişi varsa oraya takmayı dener misiniz? Bir de ayarlardan kulaklığın mikrofonunu seçtiniz değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Kulaklığın tam otrumama gibi bir problemi olabilir mi ? Windows ses kaydedicisinden kulaklığın üzerindeki mikrofona fısıldayarak sesin hangi mikrofondan geldiğini test edin
Tam oturmuş şekilde. Ses ayarlarından bir şekilde çözdüm. Ama şimdi ise microfonda sesler karışıyor. En iyisi yeni kulaklık alıp, dönüştürücü aparatla kullanmak. Cevaplarınız için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,231
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom