PowerXitinia
80+ Bronze
Düzeltmeye çalışsamda başaramadım yardımcı olursanız sevinirim.
Bunu ben de yaşadım. O zaman şöyle muhtemel sorunlarımız var.Düzeltmeye çalışsamda başaramadım yardımcı olursanız sevinirim.
bende tek giriş var bükülmedi giriş şu tarz bişe kullansam düzelir mi?Bunu ben de yaşadım. O zaman şöyle muhtemel sorunlarımız var.
-kulaklığın mic kısmı çok bükülmüş.
-giriş yeri bozuk.
Eğer bu ikisinde aratdığınızda sorun yoksa bir ihtimal yazılımsal bir sorun olabilir.
o tek girişde sorun yoksa bu tür şeylere gerek yok bence..bende tek giriş var bükülmedi giriş şu tarz bişe kullansam düzelir mi?
![]()
Ugreen 3.5 MM TRS Y Kablo 20 CM Siyah Kulaklık Çoklayıcı Fiyatı ve Özellikleri
Ugreen 3.5 MM TRS Y Kablo 20 CM Siyah Kulaklık Çoklayıcı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Ugreen 3.5 MM TRS Y Kablo 20 CM Siyah Kulaklık Çoklayıcı en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
kulaklığım iki giriş ama pcde sadece 1 giriş varo tek girişde sorun yoksa bu tür şeylere gerek yok bence..
Kulaklığında hem ses için hem mikrofon için iki giriş var. Lap top da ise tek giriş var. Peki o tek giriş de ne işareti var yani mikrofon için mi vs.kulaklığım iki giriş ama pcde sadece 1 giriş var
hiç bir işaret yok zaten ona mic kabloyu takınca sistem sesi gidiyor mikrofon aktif oluyor kulaklık kablosu takınca kulaklık aktif oluyoKulaklığında hem ses için hem mikrofon için iki giriş var. Lap top da ise tek giriş var. Peki o tek giriş de ne işareti var yani mikrofon için mi vs.