bunun yerine truthear gate almak daha mantıklı geliyor bilemedimşunu alabilirsin .yaz da geldi. terleme de yapmaz. fps oyunlarında iyi iş çıkarıyıor. mic de var. iyizco ve parolapara ile de daha ucuza gelir
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
onu kullanmadım. önerdiğimi kullanıyorum 3 gündür. iyizco ve parolapara ile 300 tl felan ediyordubunun yerine truthear gate almak daha mantıklı geliyor bilemedim
aynı mı bilmiyorum ama tasarımı itibari ile şu kulaklığa çok benziyor kendisi 10 dolarlık bir kulaklıkonu kullanmadım. önerdiğimi kullanıyorum 3 gündür. iyizco ve parolapara ile 300 tl felan ediyordukampanya bitmediyse
aynı mı bilmiyorum ama tasarımı itibari ile şu kulaklığa çok benziyor kendisi 10 dolarlık bir kulaklık
Alıntıyı görüntüle