Neler Yeni

Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Hyperrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Dindaroğlu
Bütçe
3000
Maksimum 3000TL Bütçe ile oyuncu kulaklığına ihtiyacım var. Fiyatına değecek, çok fark oluşturacak indirimli bir model olursa bütçemin daha üstüne çıkabilirim. Şu anlık Corsair HS65 Modelini almayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Ben corsair hs80 wireless aldım şahsen çok iyi kulaklık yayıncılarda kullanıyor burhi ve bi ünlü lol yayıncısı var unuttum adını öneririm şuan itopyada 5k sanırım indirim beklersen ben 4400 e aldım bulursun sende

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Rüveyda Akın
Razer Barracuda X'den daha iyi bir seçenek yok o fiyatta. Bluetooth, 2.4gHz Type-C Dongle ile Kablosuz Wireless ve Kablolu bağlanma seçeneği var. Mikrofonu çıkartılıp takılabiliyor ve kablosuz bir ürüne göre mükemmel bir mikrofonu var. İster telefonunda ister bilgisayarında kullanabilirsin. Şarjı desen 1 hafta rahat gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Razer Barracuda X'den daha iyi bir seçenek yok o fiyatta. Bluetooth, 2.4gHz Type-C Dongle ile Kablosuz Wireless ve Kablolu bağlanma seçeneği var. Mikrofonu çıkartılıp takılabiliyor ve kablosuz bir ürüne göre mükemmel bir mikrofonu var. İster telefonunda ister bilgisayarında kullanabilirsin. Şarjı desen 1 hafta rahat gidiyor.
Mikrofon testlerinde ses kötü geldi bana

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
hyperx cloud 3 mü yoksa barracuda mı hocam sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon testlerinde ses kötü geldi bana
bence kötü değil yeterli zaten kablosuz modellerde bu fiyat bandında bu seviyede oluyor kaliteleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
hyperx cloud 3 mü yoksa barracuda mı hocam sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence kötü değil yeterli zaten kablosuz modellerde bu fiyat bandında bu seviyede oluyor kaliteleri
yani hs80 1000 tl daha fazla ancak çok daha iyi performans veriyor attığın videoda çok cızırtı geliyor tabi mik önemli değilse iyi kulaklık

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
cloud 3 wireless mikrofonu daha iyiymiş ama

Hyperrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Dindaroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HS80 her konuda çok iyi ama fiyatı şu an çok pahalı kablolu veya kablosuz modelini indirimli bulabilirsem alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,612
Üyeler
166,577
Son üye
scgnzco
Top Bottom