- Bütçe
- 3000
Maksimum 3000TL Bütçe ile oyuncu kulaklığına ihtiyacım var. Fiyatına değecek, çok fark oluşturacak indirimli bir model olursa bütçemin daha üstüne çıkabilirim. Şu anlık Corsair HS65 Modelini almayı düşünüyorum.
Mikrofon testlerinde ses kötü geldi banaRazer Barracuda X'den daha iyi bir seçenek yok o fiyatta. Bluetooth, 2.4gHz Type-C Dongle ile Kablosuz Wireless ve Kablolu bağlanma seçeneği var. Mikrofonu çıkartılıp takılabiliyor ve kablosuz bir ürüne göre mükemmel bir mikrofonu var. İster telefonunda ister bilgisayarında kullanabilirsin. Şarjı desen 1 hafta rahat gidiyor.
hyperx cloud 3 mü yoksa barracuda mı hocam sizceRazer Barracuda X'den daha iyi bir seçenek yok o fiyatta. Bluetooth, 2.4gHz Type-C Dongle ile Kablosuz Wireless ve Kablolu bağlanma seçeneği var. Mikrofonu çıkartılıp takılabiliyor ve kablosuz bir ürüne göre mükemmel bir mikrofonu var. İster telefonunda ister bilgisayarında kullanabilirsin. Şarjı desen 1 hafta rahat gidiyor.
bence kötü değil yeterli zaten kablosuz modellerde bu fiyat bandında bu seviyede oluyor kaliteleriMikrofon testlerinde ses kötü geldi bana
yani hs80 1000 tl daha fazla ancak çok daha iyi performans veriyor attığın videoda çok cızırtı geliyor tabi mik önemli değilse iyi kulaklıkhyperx cloud 3 mü yoksa barracuda mı hocam sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence kötü değil yeterli zaten kablosuz modellerde bu fiyat bandında bu seviyede oluyor kaliteleri
Yok değil kendim kullanıyorumMikrofon testlerinde ses kötü geldi bana
Bütçene uygun kablosuza yönel. Kablolu kulaklıktan kurtulmanın tadına bir kere var, bi daha kablolu kullanmayacaksın.hyperx cloud 3 mü yoksa barracuda mı hocam sizce