Neler Yeni

Mikrofonu gercekten iyi olan kullanisli bir kulaklik

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
gökdeniz
Bütçe
4500
şimdi arkadaşlar normalde çok para bayılmıcak olsam alır geçerdim birini ama bilmeden bayılmak istemediğim için konu açtım öncelikle ekipman kalitesi bilgim yok sağdan soldan dolma bilgilerle kafam kazan oldu o yüzden buraya geldim
ilk olarak kafamdaki model steelseries arctis 7p+ modeliydi bi yerde 4300 lira gibi bi fiyata buldum ama mikrofonu hakkında hiçbir bilgi bulamadım diye bıraktım daha sonra hem günlük hayatta hem pc başında kullanabileceğim wireless bi model aramaya başladım ve direk trde en bilinen marka olan JBL serisine göz attım ve hani güzel bi ürün göremedim 1000 tllik kulaklığada 5yıldız 5yıldız yorum basmışlar 3000 tl olan kulaklığada 5yıldz basmışlar daha sonrasında teknosaya gidip çalışan birine sordum ve kendisi anker serisini önerdi bana (apple ürünleri falan filan diye bişeyler anlattı anker hakkında kolpa sıkmış olabilir blmiyorum)
sonrasında bana anker q45 diye bir model önerdi açıkta yok ama anker q20i var onu denetiyim dedi ve denedim ama mikrofon rezaletti veya ortamdan kaynaklıydı bilmiyorum şimdi çok arada kaldım ankerin sesi çok iyiydi ve kenarları plastik değildi
adamın dediğine göre jbl plastiğin üstüne plastik attığı için kolayca yıpranıp kırılıyormuş ki ben bu şikayeti arkadaşlarımdan duymuştum şimdi size soruyorum cidden mikrofonu iyi pcde ve günlük hayatta kullanabileceğim sade bir model kulaklık öneriniz varmı 4500e kadar bütçem var

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Rode nth 100 amazonda 4000 tl yanına dexim usb mikrofon alıyorsun 400 tl ye alacagin tüm oyun kullakliklarindan daha iyi ve daha rahat

lebron23

80+ Bronze
Nova 7p bende var. Mikrofonu çok iyi. Eğer steelseries gg den ayarını da yaparsan şahane olur.

Telefon görüşmesi için bluetooth ile de kullanabilirsin

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Koskos
logitech g pro x

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri