Neler Yeni

Mikrofonu güzel kulaklık önerebilir misiniz? 300-400

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
300-400 TL mikrofon kalitesi güzel olan bir Kulaklık önerir misiniz?

Aslında Redragon Zeus Alıcaktım fakat fiyatı 500 TL'yi aşmış 500 değil 600 700 TL'yi hakedecek bir mikrofon performansı var, Kulaklık arayanlar bir baksın derim.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gayet güzel bir kulaklık James Donkey 712 bende öneririm :)
O kulaklığın tipini pek fazla sevmiyorum diye almak istemiyorum, kulak pedleri çok büyük duruyor ve kulaklık çok büyük duruyor kafada, ama bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hürcan Özdemir

Aslında Redragon Zeus Alıcaktım fakat fiyatı 500 TL'yi aşmış 500 değil 600 700 TL'yi hakedecek bir mikrofon performansı var, Kulaklık arayanlar bir baksın derim.
gamepower kizaru veya gamepower warlord 370 lira ikisi de çok güzel kulaklıklarama galiba kizarunun bazılarında uğultu sorunu gibi bir durum varmış onla karşılaşmassan bu fiyata alabilecegin en iyi kulaklırlardan

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamepower kizaru veya gamepower warlord 370 lira ikisi de çok güzel kulaklıklarama galiba kizarunun bazılarında uğultu sorunu gibi bir durum varmış onla karşılaşmassan bu fiyata alabilecegin en iyi kulaklırlardan
Değerlendireceğim teşekkürler.

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan

Çok acalesi yoksa drop plus alın bence

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
gayet güzel bir kulaklık James Donkey 712 bende öneririm :)
Asla alınmaz iyi bir tarafı yok
en kötü kulaklıklardan kesinlikle çok kalitesiz
Arkadaşlarım inatla GamePower Mihawk ve James Donkey 712 öneriyorlar.
hepsi çok kötü kulaklıklar sakın almayın imzamdaki rehberime bakın ben hyperx cloud stinger öneririm
hiç öyle bir şey yok

Son düzenleme:

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
Asla alınmaz iyi bir tarafı yok

en kötü kulaklıklardan kesinlikle çok kalitesiz

hepsi çok kötü kulaklıklar sakın almayın imzamdaki rehberime bakın ben hyperx cloud stinger öneririm

hiç öyle bir şey yok
Maalesef öyle her istediğimde para bulamıyorum ve HyperX Stingerin mikrofon kalitesi hiç hoşuma gitmiyor ve ben kulaklık aldığımda 3 yıl kullanayım hiç bozulmasın gibi bir niyetle almıyorum, sonuçta 300 TL veriyorum fiyatı bu kadar olan birşeyden bana 3 yıl dayanmasını isteyemem.
Redragon Zeus'u kötülemişsiniz var mıdır kanıtınız kullanan arkadaşını çok merak ediyorum ne sıkıntısı varmış?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Maalesef öyle her istediğimde para bulamıyorum ve HyperX Stingerin mikrofon kalitesi hiç hoşuma gitmiyor ve ben kulaklık aldığımda 3 yıl kullanayım hiç bozulmasın gibi bir niyetle almıyorum, sonuçta 300 TL veriyorum fiyatı bu kadar olan birşeyden bana 3 yıl dayanmasını isteyemem.
Redragon Zeus'u kötülemişsiniz var mıdır kanıtınız kullanan arkadaşını çok merak ediyorum ne sıkıntısı varmış?
kaliteli bir kulaklık değil mikrofon performansı da asla 700tllik kulaklklar gibi değil 400tl maks adam o zaman gp al 2 ay dayansın çöp olsun paranı çöpe atmak istiyorsan alabilirsin cloud stingerın mic kalitesi istediğin kulaklıklardan binlerce kat daha iyi yüksek derecede enayilik var muhtemelen

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
kaliteli bir kulaklık değil mikrofon performansı da asla 700tllik kulaklklar gibi değil 400tl maks adam o zaman gp al 2 ay dayansın çöp olsun paranı çöpe atmak istiyorsan alabilirsin cloud stingerın mic kalitesi istediğin kulaklıklardan binlerce kat daha iyi yüksek derecede enayilik var muhtemelen
2.5 yıl oldu gamepower warlord kullanıyorum daha bir yamuğunu görmedim.
Ayrıca cloud stinger büyük ihtimalle daha hızlı kırılacaktır.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2.5 yıl oldu gamepower warlord kullanıyorum daha bir yamuğunu görmedim.
Ayrıca cloud stinger büyük ihtimalle daha hızlı kırılacaktır.
cloud stinger milyonlarca kaliteli o kalitesizliğin tanımı kulaklığından bilginizin olmadığı konuda konuşmayın bilgisizlik kokuyor
hyperx ile gp karşılaştırmak hiç güleceğim yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom