Neler Yeni

Mikrofonu güzel kulaklık önerebilir misiniz? 300-400

Kadirokms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kadir okumuş
300-400 TL mikrofon kalitesi güzel olan bir Kulaklık önerir misiniz?

Aslında Redragon Zeus Alıcaktım fakat fiyatı 500 TL'yi aşmış 500 değil 600 700 TL'yi hakedecek bir mikrofon performansı var, Kulaklık arayanlar bir baksın derim.
Ve kardeşim ben drop plus kullanıyorum çoğu insanın memnun kaldığı bir kulaklık aynı şekilde bende memnunum 400tl bandında bir fiyatı var. Şuan stoğu yok ama geleceğini düşünüyorum bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi kulaklıklardan

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ve kardeşim ben drop plus kullanıyorum çoğu insanın memnun kaldığı bir kulaklık aynı şekilde bende memnunum 400tl bandında bir fiyatı var. Şuan stoğu yok ama geleceğini düşünüyorum bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi kulaklıklardan
Evet zaten stokta olsa tercih edilmesi gereken o.
Dediğim gibi benim için önemli olan kalitesi değil mikrofonu ve bir kulaklık aldığımda 3-5 yıl kullanayım sıkıntı çıkarmasın gibi bir iddiam yok.
O zaman al 2 ay sonra çöp oldu diye konu aç ses kalitesi zaten berbat mikrofonu da berbat.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
1 hafta içinde gelirse alırım gelmezse Ya GP mihawk ya da Redragon Zeus alacağım.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Drop Plus olsaydı direk alıcaktım stok olmaması üzücü.
Drop plusun orjinalidir eğer yurtdışı imkanınız varsa bunu almalısınız.

Kadirokms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kadir okumuş
1 hafta içinde gelirse alırım gelmezse Ya GP mihawk ya da Redragon Zeus alacağım.
Benim arkadaşım mihawk kullanıyor malzeme kalitesini bilemem ama mikrofon kalitesi gayet yeterli geldi bana cızırtı yapmadan çok net ve güzel şekilde geliyordu sesi ve kendisi çok memnun olduğunu söyledi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Yeni aldıysanız iade edin pek uzun ömürleri yok bu hissiyat da zaten malzeme kalitesizliğinden.
Alalı bayağı oldu hocam sadece deneyiminden anladıklarını bu kadar maalesef bütçe söz konusu. Dikkatli bir şekilde kullanıp gittiği yere kadar kullanmayı planlıyorum. Bahsetmiş olduğunuz gibi gamepower kalitesi ortada ama hafta sonları kullanıyorum hafta içi ara sıra kullanıyorum. Çok kullanamadığım için böyle bir kulaklığa başvurduk. Zamanla aklımdaki pc projesini tamamlayıp bittiğinde kulaklık klavye ve mouse ekipmanlarını değiştireceğim şimdilik idare etsin yeter

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
Evet zaten stokta olsa tercih edilmesi gereken o.

O zaman al 2 ay sonra çöp oldu diye konu aç ses kalitesi zaten berbat mikrofonu da berbat.
300 lira ile beni 4-5 ay götürmesi gayet iyi olur, 3 ay sonra değiştiririm zaten.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Alalı bayağı oldu hocam sadece deneyiminden anladıklarını bu kadar maalesef bütçe söz konusu. Dikkatli bir şekilde kullanıp gittiği yere kadar kullanmayı planlıyorum. Bahsetmiş olduğunuz gibi gamepower kalitesi ortada ama hafta sonları kullanıyorum hafta içi ara sıra kullanıyorum. Çok kullanamadığım için böyle bir kulaklığa başvurduk. Zamanla aklımdaki pc projesini tamamlayıp bittiğinde kulaklık klavye ve mouse ekipmanlarını değiştireceğim şimdilik idare etsin yeter
Gamepower mihawk olarak ses kalitesi ve mikrofon için eğer önceden çok iyi kulaklık kullanmadıysanız sizleri tatmin eder. Ama malzeme kalitesi açısından dikkatli kullanılması gereken bir kulaklık

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bütçe söz konusu sizin aldığınız zaman için şu an asla 300tl verilmez ona.
Gamepower mihawk olarak ses kalitesi ve mikrofon için eğer önceden çok iyi kulaklık kullanmadıysanız sizleri tatmin eder. Ama malzeme kalitesi açısından dikkatli kullanılması gereken bir kulaklık
Tatmin edeceğini sanmıyorum arkadaşım beni dinlemeyip almıştı ve sesi pilot gibi geliyordu sonra iade etti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom