Neler Yeni

Mikrofonu güzel kulaklık önerebilir misiniz? 300-400

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ayrıca Aliexpress artık teslimatlarda hızlandı son durumdan sonra. 1 haftada geldi kargom.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
Redragon Zeus kullanan yok mu?
tasarımından tutun mic kalitesine kadar herşeyiyle çekti beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Aliexpress artık teslimatlarda hızlandı son durumdan sonra. 1 haftada geldi kargom.
Gümrük vergisi felan hiç bilgim yok arkadaşın attığı EKSA 900 Pro çok hoşuma gitti.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam Stinger Cloud Core kullanıyorum nereden duydunuz bilmiyorum ama mikrofonu gayet iyi isterseniz dc vereyim dinleyin sesimi.
Haklısın ben de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum güncellik açısında zaten hs50 pro alınması gerektiğini söyledim ama hyperx cloud stingerın çok kötü bir mikrofonu yok.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
Hocam Stinger Cloud Core kullanıyorum nereden duydunuz bilmiyorum ama mikrofonu gayet iyi isterseniz dc vereyim dinleyin sesimi.
Hocam sesi ne kadar iyi olursa olsun 100 tl lik kulaklık tasarımı var önyargılıyım almayacağımı belirttim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
mali özden
Haklısın ben de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum güncellik açısında zaten hs50 pro alınması gerektiğini söyledim ama hyperx cloud stingerın çok kötü bir mikrofonu yok.
hocam o kadarı geçtim gayet iyi yani bu bütçede hem marka kulaklık hem rahat mikrofonunu 1000tl'lik kulaklıkla falan mı bekliyorlar bilemedim gayet temiz ve yüksek veriyor sesi

Hocam sesi ne kadar iyi olursa olsun 100 TL lik kulaklık tasarımı var önyargılıyım almayacağımı belirttim.
tabii siz bilirsiniz ama alakası bile yok dandiklikle haberiniz olsun sadece hafif plastik kullanılmış hafif olması için. kırılacak bir tarafı yok kulaklığı fırlatmadğınız sürece.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
hocam o kadarı geçtim gayet iyi yani bu bütçede hem marka kulaklık hem rahat mikrofonunu 1000tl'lik kulaklıkla falan mı bekliyorlar bilemedim gayet temiz ve yüksek veriyor sesi

tabii siz bilirsiniz ama alakası bile yok dandiklikle haberiniz olsun sadece hafif plastik kullanılmış hafif olması için. kırılacak bir tarafı yok kulaklığı fırlatmadğınız sürece.
Yok malzeme kalitesine lafım yok tabi ki ama tasarımı öyle dedim sadece :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
mali özden
Yok malzeme kalitesine lafım yok tabi ki ama tasarımı öyle dedim sadece :)
Doğru hocam kafanızda bi James Donkey gibi parıldamaz ama günde 8 saat taktığım şeyin rahatlığını parıldamasına tercih ederim şahsen.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ben F/p ürünü olarak Drop plusun mikrofonundan daha iyi mikrofon görmedim çok şaşkınım hala :D arkadaşımda var çok iyi ses veriyor çok temiz. Bende hyperx cloud 2 var ondan bile kat kat güzel ses veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melikşah KAYA
300-400 TL mikrofon kalitesi güzel olan bir Kulaklık önerir misiniz?

Aslında Redragon Zeus Alıcaktım fakat fiyatı 500 TL'yi aşmış 500 değil 600 700 TL'yi hakedecek bir mikrofon performansı var, Kulaklık arayanlar bir baksın derim.
gamepower medusa kullanıyorum gayet iyi fiyatına göre 250-300 tl idi sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom