Gümrük vergisi felan hiç bilgim yok arkadaşın attığı EKSA 900 Pro çok hoşuma gitti.Ayrıca Aliexpress artık teslimatlarda hızlandı son durumdan sonra. 1 haftada geldi kargom.
O fiyatı hakedeceğini sanmıyorum, H2002D bakabilirsin.Redragon Zeus kullanan yok mu?
tasarımından tutun mic kalitesine kadar herşeyiyle çekti beni.
Hocam Stinger Cloud Core kullanıyorum nereden duydunuz bilmiyorum ama mikrofonu gayet iyi isterseniz dc vereyim dinleyin sesimi.Mikrofon kalitesi herşeyden önde dediğim gibi 1 hafta içinde seçim yapıp alacağım.
Çok iyi değil evet ama HS50 Pro gayet yeterli bir mic kalitesine sahip.HS50 Pro ve Cloud Stinger'ın mikrofonu pek tatmin edici değil arkadaşlar.
Ne zaman çıkar peki bir bilginiz var mı?O fiyatı hakedeceğini sanmıyorum, H2002D bakabilirsin.
Ya da Fury X kablolu bekle uzun kullan.
Haklısın ben de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum güncellik açısında zaten hs50 pro alınması gerektiğini söyledim ama hyperx cloud stingerın çok kötü bir mikrofonu yok.Hocam Stinger Cloud Core kullanıyorum nereden duydunuz bilmiyorum ama mikrofonu gayet iyi isterseniz dc vereyim dinleyin sesimi.
Hocam sesi ne kadar iyi olursa olsun 100 tl lik kulaklık tasarımı var önyargılıyım almayacağımı belirttim.Hocam Stinger Cloud Core kullanıyorum nereden duydunuz bilmiyorum ama mikrofonu gayet iyi isterseniz dc vereyim dinleyin sesimi.
hocam o kadarı geçtim gayet iyi yani bu bütçede hem marka kulaklık hem rahat mikrofonunu 1000tl'lik kulaklıkla falan mı bekliyorlar bilemedim gayet temiz ve yüksek veriyor sesiHaklısın ben de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum güncellik açısında zaten hs50 pro alınması gerektiğini söyledim ama hyperx cloud stingerın çok kötü bir mikrofonu yok.
tabii siz bilirsiniz ama alakası bile yok dandiklikle haberiniz olsun sadece hafif plastik kullanılmış hafif olması için. kırılacak bir tarafı yok kulaklığı fırlatmadğınız sürece.Hocam sesi ne kadar iyi olursa olsun 100 TL lik kulaklık tasarımı var önyargılıyım almayacağımı belirttim.
Yok malzeme kalitesine lafım yok tabi ki ama tasarımı öyle dedim sadecehocam o kadarı geçtim gayet iyi yani bu bütçede hem marka kulaklık hem rahat mikrofonunu 1000tl'lik kulaklıkla falan mı bekliyorlar bilemedim gayet temiz ve yüksek veriyor sesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii siz bilirsiniz ama alakası bile yok dandiklikle haberiniz olsun sadece hafif plastik kullanılmış hafif olması için. kırılacak bir tarafı yok kulaklığı fırlatmadğınız sürece.
Doğru hocam kafanızda bi James Donkey gibi parıldamaz ama günde 8 saat taktığım şeyin rahatlığını parıldamasına tercih ederim şahsen.Yok malzeme kalitesine lafım yok tabi ki ama tasarımı öyle dedim sadece
gamepower medusa kullanıyorum gayet iyi fiyatına göre 250-300 tl idi sanırsam300-400 TL mikrofon kalitesi güzel olan bir Kulaklık önerir misiniz?
Aslında Redragon Zeus Alıcaktım fakat fiyatı 500 TL'yi aşmış 500 değil 600 700 TL'yi hakedecek bir mikrofon performansı var, Kulaklık arayanlar bir baksın derim.