- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuşma tarzınız güzel olsaydı emin olun sizi dinlerdim.Afferin kendi paran ama şunu bil çok laftan anlamaz insanlarsınız.
Ya alınmaz diyorum anlıyor musun ALINMAZ neden iyisi varken kötüyü alıyorsun.
Konuşma tarzınız güzel olsaydı emin olun sizi dinlerdim.Afferin kendi paran ama şunu bil çok laftan anlamaz insanlarsınız.
Ya alınmaz diyorum anlıyor musun ALINMAZ neden iyisi varken kötüyü alıyorsun.
Alma dostum ben senden daha çok üzülürüm. Redragon hakkında bilgim yok ama Gamepower önermiyorum.1 hafta içinde gelirse alırım gelmezse Ya GP mihawk ya da Redragon Zeus alacağım.
Kaç mesajım var bir bak ondan sonra neden konuşma tarzımın güzel olmadığını anlarsınız 4 sayfadır bilgisizlerle uğraşıyorum.Konuşma tarzınız güzel olsaydı emin olun sizi dinlerdim.
Sormayın hocam deli oldum 4 sayfadır.Noluyor lan burda JD712 önerilmiş, Mihawk önerilmiş, Warlord önerilmiş, Kizaru bile öneren olmuş. Bu ne arkadaş bir de Warlord'un sıkıntısı yok Hyperx kolay kırılır diyen bile olmuş PUHAHAHAHA diye güldüm.
Kizaru'nun yüzüne bakma hatta Gamepower'ın hiç bir kulaklığının yüzüne bakma derim. Kizaru'yu kullandım ve ismini yanlış yazdıklarını farkettim, ismi ''Rezil'' olucaktı. Berbat ötesi bir kulaklık anca 150 eder hatta ben o parayı bile vermem. Kullandığım için böyle emin konuşuyorum. JD712 ile de sorun yaşayanlar var ve bu bütçede düşük kalır. Stok beklerse Rampage Drop Plus veya FuryX kablolu alabilir. Bekleyemezse Asus TUF H3 bu bütçede alınır ya da bütçeyi aşarsanız Corsair HS50 Pro öneririm şu an kullanıyorum çok memnunum ilk bir iki gün kafamı ağrıttı ama kulak üstü kulaklık kullanmaya alışık biriyseniz rahatlık açısından sıkıntı yaşamazsınız ses ve mikrofon anlamında da memnunum eksisini görmedim öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alma dostum ben senden daha çok üzülürüm. Redragon hakkında bilgim yok ama Gamepower önermiyorum.
Kişiden kişiye değişir ben işitme engelli olduğum için ses konusunda sizler gibi ayırt edemiyorum her ses aynı geliyor bana ses eşiği yüksek olması ve aşırı tiz gelemsin yeter. Yani tercih meselesiBütçe söz konusu sizin aldığınız zaman için şu an asla 300tl verilmez ona.
Tatmin edeceğini sanmıyorum arkadaşım beni dinlemeyip almıştı ve sesi pilot gibi geliyordu sonra iade etti.
Biraz sinirli olduğunun ben de farkındayım ama doğruya yönlendirmeye çalışıyor sizi. Yukarıda da dediğim gibi GP kulaklıklar ve JD712 yerine bu bütçede alınabilir çok güzel kulaklıklar var yukarıda dediklerimi alabilirsiniz yurt dışı takıntınız yoksa Aliexpress'ten Eksa E900 Pro alın Rampage Drop Plus'ın logo basılmamış hali.Konuşma tarzınız güzel olsaydı emin olun sizi dinlerdim.
Geçmiş olsun dostumKişiden kişiye değişir ben işitme engelli olduğum için ses konusunda sizler gibi ayırt edemiyorum her ses aynı geliyor bana ses eşiği yüksek olması ve aşırı tiz gelemsin yeter. Yani tercih meselesi
Mikrofon kalitesi herşeyden önde dediğim gibi 1 hafta içinde seçim yapıp alacağım.Noluyor lan burda JD712 önerilmiş, Mihawk önerilmiş, Warlord önerilmiş, Kizaru bile öneren olmuş. Bu ne arkadaş bir de Warlord'un sıkıntısı yok Hyperx kolay kırılır diyen bile olmuş PUHAHAHAHA diye güldüm.
Kizaru'nun yüzüne bakma hatta Gamepower'ın hiç bir kulaklığının yüzüne bakma derim. Kizaru'yu kullandım ve ismini yanlış yazdıklarını farkettim, ismi ''Rezil'' olucaktı. Berbat ötesi bir kulaklık anca 150 eder hatta ben o parayı bile vermem. Kullandığım için böyle emin konuşuyorum. JD712 ile de sorun yaşayanlar var ve bu bütçede düşük kalır. Stok beklerse Rampage Drop Plus veya FuryX kablolu alabilir. Bekleyemezse Asus TUF H3 bu bütçede alınır ya da bütçeyi aşarsanız Corsair HS50 Pro öneririm şu an kullanıyorum çok memnunum ilk bir iki gün kafamı ağrıttı ama kulak üstü kulaklık kullanmaya alışık biriyseniz rahatlık açısından sıkıntı yaşamazsınız ses ve mikrofon anlamında da memnunum eksisini görmedim öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alma dostum ben senden daha çok üzülürüm. Redragon hakkında bilgim yok ama Gamepower önermiyorum.
Cloud Stinger da çok iyi bir kulaklık değil. H3 alınır da olsa alınmaz da olsa her türlü bu Geyımpavır Mihavk, Jeymıs Danki 712 gibi kulaklıklardan çok daha iyi.Kaç mesajım var bir bak ondan sonra neden konuşma tarzımın güzel olmadığını anlarsınız 4 sayfadır bilgisizlerle uğraşıyorum.
Sormayın hocam deli oldum 4 sayfadır.
Yalnız hocam h3 alınmaz içeriğime bakarsanız görürsünüz bir çok kez neden alınmayacağını ifade ettim.
Eyvallah dostum ama dediğin gibi gamepower zorda kalınmadıkça alınmaz. İleride nasip olursa bütçemi yükseltip değiştirmeyi düşünüyorumGeçmiş olsun dostum
Şu zamana kadar aliexpress'ten bir şey almadım tedirginim 1 hafta sonunda burada bildiririm aldığım ürünü.Biraz sinirli olduğunun ben de farkındayım ama doğruya yönlendirmeye çalışıyor sizi. Yukarıda da dediğim gibi GP kulaklıklar ve JD712 yerine bu bütçede alınabilir çok güzel kulaklıklar var yukarıda dediklerimi alabilirsiniz yurt dışı takıntınız yoksa Aliexpress'ten Eksa E900 Pro alın Rampage Drop Plus'ın logo basılmamış hali.
İlla da mikrofonu çok temiz olsun ses kalitesine falan önem vermiyorum derseniz GP gibi markaların mikrofonları , üst seviye markaların mikrofonlarından bu bütçede biraz daha iyi olabiliyor. Bence bir 80 Lira falan daha bulun HS50 Pro alın kafanız rahat etsin CLoud Stinger ve H3'ün kendi içlerinde eksileri de var ama HS50 Pro mükemmel bir kulaklık. Ben kullanıyorum diye demiyorum mikrofon olsun ses kalitesi olsun bayağı başarılı buluyorumMikrofon kalitesi herşeyden önde dediğim gibi 1 hafta içinde seçim yapıp alacağım.
İyi bir kulaklık hem hs50proyu hem de onu kullandım ama kısa saatler benim kulaklıklarla hikayem çok değişik bir kulaklık alacam diye 5 kulaklık denedimCloud Stinger da çok iyi bir kulaklık değil. H3 alınır da olsa alınmaz da olsa her türlü bu Geyımpavır Mihavk, Jeymıs Danki 712 gibi kulaklıklardan çok daha iyi.
Bütçeyi 80 Lira aşarsanız dediğim gibi HS50 pro almanız çok iyi olur olmazsa Eksa E900 pro alın o da olmazsa H3, en kötü CLoud Stinger alın ama nolursunuz Gamepower almayın.Şu zamana kadar aliexpress'ten bir şey almadım tedirginim 1 hafta sonunda burada bildiririm aldığım ürünü.