Neler Yeni

Mikrofonu güzel kulaklık önerebilir misiniz? 300-400

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag

Bütçenin altında olmasına rağmen konuda bahsedilen çoğu kulaklıktan iyi olduğu kanaatindeyim. İncelememi bıraktım, gayet memnunum. Bir sorun varsa sorabilirsin.
Mikrofon kalitesi gayet iyi bu arada.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyi bir kulaklık hem hs50proyu hem de onu kullandım ama kısa saatler benim kulaklıklarla hikayem çok değişik bir kulaklık alacam diye 5 kulaklık denedim :ROFLMAO: :ROFLMAO:
İkisi de çok benzerdi ama güncellik için hs50 pro öneriyorum.
Çok iyi değil dedim aslında kullanmadığım için net yorum yapmam çok doğru olmaz ama eski nesil ve mikrofonundan memnun kalmayanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
@Laxen bütçe artarsa HS50 Pro al geç hem güncel sayılır hem genel kalite açısından çok başarılı. Artmazsa E900 Pro, H3 ya da Cloud Stinger al.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bütçenin altında olmasına rağmen konuda bahsedilen çoğu kulaklıktan iyi olduğu kanaatindeyim. İncelememi bıraktım, gayet memnunum. Bir sorun varsa sorabilirsin.
Mikrofon kalitesi gayet iyi bu arada.
Hatırlattığınız iyi oldu hocam :D. Bütçenin altında da kalsa bana göre yukarıda önerilen GP Mihawk, Warlord gibi kulaklıklardan daha iyi olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
HS50 Pro ve Cloud Stinger'ın mikrofonu pek tatmin edici değil arkadaşlar.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
HS50 Pro ve Cloud Stinger'ın mikrofonu pek tatmin edici değil arkadaşlar.
Bende onu demeye çalışıyorum fakat inatla cloud stinger öneriyor bir arkadaş HS50 Pro neysede Cloud Stinger ne be kardeşim.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
D
Evet ya, Drop Plus yokluğunda önerecek pek bir şey bulamıyorum ben de. Bu geldi aklıma.
Drop Plus'ın marka basılmamış hali Eksa E900 Pro da bütçeyi aşamazsa bana göre en mantıklısı. Yurt dışından almaktan çekinmiyorsa E900 Pro öneririm @Laxen

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Marka değil ürün karşılaştırmak daha mantıklı.
Cloud Stinger asla alınmaz bu dönemde.
İkisini de kullandım dediğim gibi hs50 pro 1 tık daha iyi ama cloud stinger kötü değil güncellik açısından hs 50 pro öneriyorum.
Zaten marka değil model karşılaştırmadım hyperx dediğim cloud stinger gp dediğim mihawk bu modeller karşılaştırılamaz dedim.
Çok iyi değil dedim aslında kullanmadığım için net yorum yapmam çok doğru olmaz ama eski nesil ve mikrofonundan memnun kalmayanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
@Laxen bütçe artarsa HS50 Pro al geç hem güncel sayılır hem genel kalite açısından çok başarılı. Artmazsa E900 Pro, H3 ya da Cloud Stinger al.
Bana da cloud stingerın mikrofonu pek tatmin etmedi zaten o yüzden hs 50 pro 1 tık daha iyi ama bütçesine normal ama hs 50 pro tercih
edilmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,611
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom