Mikrofonu iyi fp oyuncu kulaklığı hangisi

HALLROD

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Mikrofon kalitesi fp olarak en iyi olan kulaklık hangisi? Genel olarak Gamepower'ın kulaklıkları bu konuda iyi diye biliyorum ama farklı modelleri arasında en iyisi hangisi karar veremedim. Bir de Havit markası var piyasada ama ona güvenemiyorum çünkü reklam amacıyla ürünlerini tanıttırıyorlar ve ister istemez açık yorum yapamıyordur çoğu youtuber. Bu marka hakkında da bilginiz varsa paylaşın lütfen. Bunlar dışında tavsiyeniz varsa onlara da açığım. Genel olarak online görüşmeler, discord ve fivem gibi ortamlarda kullanacağım. Kablolu ya da kablosuz fark etmez. Bütçe max 2k olursa daha iyi olur benim için de ürüne göre bunun üstüne de çıkabilirim.

Havit in kablolu modellerinin mikrofon performansları gamepower ınkinden baya önde youtube da sponsor olmadan videosunu çeken içerik üreticisi neden yok bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

h2002p kullanıyorum faceit 10lv e geldim o kulaklıkla

Havit in kablolu modellerinin mikrofon performansları gamepower ınkinden baya önde youtube da sponsor olmadan videosunu çeken içerik üreticisi neden yok bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

h2002p kullanıyorum faceit 10lv e geldim o kulaklıkla
Havitin hangi modelini tavsiye ediyorsun. var mı kullandığın ya da çevrende kullanıp memnun kalan birisi

H2002p yi kullanıyorum memnunum 3 arkadaşımada aldırdım gayetde memnunlar ama elime para geçerse logitech in yada corsair in hs80 modeline geçmek istiyorum

hs80'in kablolu performansı baya iyi ama bütçe olarak aşıyor beni maalesef. havitin H2002p modelinin videolarını izledim reklamsız bir iki tane video bulabildim ama sanki gamepowerın jin modeli mikrofon olarak daha iyi gibi. emin olamadım

Bir de hs80 fiyat bandına çıkınca yani 5.5k 6k civarlarına çıkınca bütçe olarak bu seviyedeki en iyisi hs80 mi

gamepower ses kalitesi olarak gerçekten iyi bass olarak çok iyi değil ama mid ve tizleri iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri