Neler Yeni

Mikrofonu iyi olan kulaklik

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Birkaç eksi yönü dışında çok güzel

Eksileri derken wirelessta devrelerin bulunduğu sol kulaklıktan hafif bir cızırtı tarzı bir şey geliyor çok rahatsız edici değil üstündeki yuvarlaktan biraz kısarsanız gidiyor
Kabloları çok uzun oluyor usb kart kablosu 2 metre ona bağlanan 3.5 mm jack kablosu da yaklaşık 2 metre baya uzun oluyor
Onun dışında kulaklık ses konusunda baya iyi
Drop plus düşünüyorum bende işte bütçe olsa Fury X alıcam da dersleri düzeltmem lazım önce yarın sorumluluk sınavım var ben forumda geziyorum

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Drop plus düşünüyorum bende işte bütçe olsa Fury X alıcam da dersleri düzeltmem lazım önce yarın sorumluluk sınavım var ben forumda geziyorum
Allah zihin açıklığı versin inşallah geçersiniz sınavdan. Bu arada Fury X şuan stokta mı fiyatı nedir bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artics 5 içinde aynısını düşünüyorum
Arctis serisi Pro wireless dışında iyi değil

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Allah zihin açıklığı versin inşallah geçersiniz sınavdan. Bu arada Fury X şuan stokta mı fiyatı nedir bilmiyorum

Arctis serisi Pro wireless dışında iyi değil
En düşük 550 hocam Fury X

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
arctis 1 güzel değil fiyatını hak etmiyor
Eee o olmaz bu olmaz ben drop plus'çıyım zaten hocam Kerem kardeş seçemiyor ki :D rampage istemiyorum diyor arctis 1'den başka çok alternatifi yok. Kaçıncı konu oldu bu gelen cevaplar da aynı

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
En düşük 550 hocam Fury X
hala stokta ve ilk çıktığında da 550 idi. İlk çıktığında almıştım ben. Zaten tek satıcı var o da n11 de. Furylevelin kendisi satıyor

Eee o olmaz bu olmaz ben drop plus'çıyım zaten hocam Kerem kardeş seçemiyor ki :D rampage istemiyorum diyor arctis 1'den başka çok alternatifi yok. Kaçıncı konu oldu bu gelen cevaplar da aynı
dediğiniz gibi bu fiyat aralığında sadece drop plus alınabilir diğerleri fasa fiso

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
hala stokta ve ilk çıktığında da 550 idi. İlk çıktığında almıştım ben. Zaten tek satıcı var o da n11 de. Furylevelin kendisi satıyor
Tamamdır hocam teşekkürler tecrübelerini paylaştığınız için iyi geceler

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
İnan bende rampage karşı ön yargılı idim bende mikrofon konusunda iyi olmasını istiyordum drop plus aldım hem ürün hem ses hem mikrofon kalitesi çok çok iyi

Top Bottom