mıkrofonum calısmıyor

Reaksiyon skoru
2
abi bana acil yardımınız lazım donanım aılesı sorum olacak benım mıkrofonum var calısıyor ama uygulamalarda ve ses kaydedıcısınde calısmıyor sadece hoperlore sag tıklıyıp ses efektlerı dıyınce orda mıkrofonum calısıyor yardım edermısınız oyunda arkadaslarımla konusamıyorum bıde markası sf-666

Sürücüsü varsa kurdun mu? Kurulu ise ses ayarlarına girdikten sonra ses cihazlarını yönete girip mikrofonu devre dışı bırakıp tekrar etkin hale getirir misin?

abi bana acil yardımınız lazım donanım aılesı sorum olacak benım mıkrofonum var calısıyor ama uygulamalarda ve ses kaydedıcısınde calısmıyor sadece hoperlore sag tıklıyıp ses efektlerı dıyınce orda mıkrofonum calısıyor yardım edermısınız oyunda arkadaslarımla konusamıyorum bıde markası sf-666

Ses ayarlarına gidip. Varsayılan Aygıt olarak ayarlayıp birde öyle dene istersen.

Ekler

• Mik.webp
    Mik.webp
    23.1 KB · Hit: 41
Windows 10 kullanıyorsan arama yerine tüm uygulamalar için mikrofon yaz oradaki butonu aktif hale getir aksi halde mikrofon var gözükür ama hiç bir yerde çalışmaz.

Sorununu çözersen konuda belirtmeyi unutma. Bu şekilde aynı sorunla karşılaşan arkadaşların da işine yarar bu konu.

Ses ayarlarına gidip. Varsayılan Aygıt olarak ayarlayıp birde öyle dene istersen.
oyle yaptım
Post automatically merged:

Windows 10 kullanıyorsan arama yerine tüm uygulamalar için mikrofon yaz oradaki butonu aktif hale getir aksi halde mikrofon var gözükür ama hiç bir yerde çalışmaz.
yaptım olmadı

oyle yaptım

yaptım olmadı
olmadı denedımmm

tesekkurler arkadasım
olmadı yaptım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR