biyiklironaldo
80+
Kanka mute tuşunu açmadığına eminiz demi her şey normal gözüküyor.Evet telefonda çalışıyor
Kanka mute tuşunu açmadığına eminiz demi her şey normal gözüküyor.Evet telefonda çalışıyor
Ses kartında bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Telefonuna ses kartı ile mi bağladın?Evet telefonda çalışıyor
Jak girişi ile bağladımSes kartında bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Telefonuna ses kartı ile mi bağladın?
Evet. Pc ye reset attım sonra çalışmadı. Ondan önce oyundayken çalışıyordu.Kanka mute tuşunu açmadığına eminiz demi her şey normal gözüküyor.
Kulaklığın ses kartı arızalı olabileceğini düşünüyorum, başka bir PC'de kulaklığın ses kartı ile deneyebilir misin?Jak girişi ile bağladım
Sorumu şöyle değiştireyim o zaman tüm programlarda mı mikrofon çalışmıyor yoksa tek bir programda mı?denedim çalışıyor.
Sorumu şöyle değiştireyim o zaman Tüm programlardamı mikrofon çalışmıyor yoksa tek bir programda mı?
Çok klasik bir soru fakat başka bir USB portunda denediniz mi?Alıntıyı görüntüle
direk burada mikrofona üflesemde çalışmıyor, diğer programlarda da çalışmıyor.
O zaman şu şekilde test yapmanı istiyorum. Discord programına gir, ayarlara tıklayıp ses ve video kısmına gir. Aşağıda mikrofon için bir test tuşu göreceksin. Başlamadan önce yukarıdan Cloud II'nin mikrofonu ve kulaklığı seç. Sonra bi test yap bakalım oradan ses alabilecekmisin.evet. aynı sorun devam ediyor, usb 2.0 ve 3.0da da denedim olmuyor.
onuda denedim olmuyor.O zaman şu şekilde test yapmanı istiyorum. Discord programına gir, ayarlara tıklayıp ses ve video kısmına gir. Aşağıda mikrofon için bir test tuşu göreceksin. Başlamadan önce yukarıdan Cloud II'nin mikrofonu ve kulaklığı seç. Sonra bi test yap bakalım oradan ses alabilecekmisin.
Kendi cihazında veya Windows üzerinde bir problem olduğunu düşünüyorum, diğer cihazlarda mikrofon ses kartı ile çalışıyorsa kulaklıkta bir sorun yok gibi gözüküyor.onuda denedim olmuyor.
evet ama, reset attıktan sonra ses gitmemeye başladı, ondan önce oyun oynuyordum ses gidiyordu gayet çalışıyordu, sonra reset attım fakat çalışmadı.Kendi cihazında veya Windows üzerinde bir problem olduğunu düşünüyorum, diğer cihazlarda mikrofon ses kartı ile çalışıyorsa kulaklıkta bir sorun yok gibi gözüküyor.