Neler Yeni

Mikrofonun ayarı çıkmıyor. USB ses kartı önerisi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Arkadaşlar selam. Bizde bi HS35 var. Laptopta kullanılıyor. Mikrofon bası ve ses ayarı çıkmıyor. Ayrıca aşırı fazla dip ses var. DC de problem çıkmıyor fakat OBS'de kayıt alırken çok belli ediyor. OBS üzerinden ayar yaptık fakat yine aşırı fazla dip ses var. Ayrıca fanları turbo moda alınca arkada F16 sesi varmışçasına ses geliyor. Laptop i5 9300h 1650 16gb 480m2 480sata SSD. USB ses kartı alsam problem çözülür mü? Tavsiye istiyorum

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Ufak çaplı bir ses kartının çözüm önerisi olacağını düşünmüyorum. Bütçeni arttırıp iyi bir şey almanı öneririm. Uzun vadede faydasını görürsün.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ufak çaplı bir ses kartının çözüm önerisi olacağını düşünmüyorum. Bütçeni arttırıp iyi bir şey almanı öneririm. Uzun vadede faydasını görürsün.
Ya amaç zaten o cızırtıyı almak. İyi ses kartları +500'den başlıyor. O fiyata ayrı kulaklık alınır diye düşündük.

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Aşırı fazla dipsesin sorunun mikrofondan kaynaklı olmadığını düşünüyorum. İyi bir ses kartı alırsan ömür boyu rahatlıkla teknoloji boyut atlamadığı sürece her mikrofon ve kulaklık ile kullanabilirsin. Ne cızırtı problemin kalır ne ses ayarlama problemin kalır ne farklı bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,207
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom