Annem şeker hastası ve ona dokunmuyor ayrıca tadı kıvamı lezzetli.https://www.hepsiburada.com/balparm...w&magaza=BALPARMAK&url_src=ios-product-detail sepette 367,12 TL'ye düşüyor. Fiyat performans açısından sizce bu ürünü tavsiye eder misiniz?
Kanka sen sudan ucuz balı yemeye devam et.alıncak en iyi market balı
yoo sallıyorsun şu an. salladığını bildiğim için ispat istedim.![]()
bi bizim insanımızda var zaten bu. neymiş ticarete girecekmiş 350 liradan aşağı vermicekmiş balparmak hileli bal üretiyormuş aynen birader aynen. bi işi yaparken birilerine çamur atmadan iftira etmeden yapamıyor bizim insanımız senin 350 liraya satacağın o bal glikoz ve sofra şekerinin kralıdır ya neyse... yılların markasına da salladın ya sende denizde nargileni içmeye devam et.Kanka sen sudan ucuz balı yemeye devam et.
Arıcılık zor olduğu kadar kazancıda yüksek bir meslek. 100 liraya kim satarsa satsın ben bu fiyattan güvendiğim balı satıyorum. Sen istesende istemesende yılda 18 ton bal eritiyorum sen takıl bal parmağın ile.bi bizim insanımızda var zaten bu. neymiş ticarete girecekmiş 350 liradan aşağı vermicekmiş balparmak hileli bal üretiyormuş aynen birader aynen. bi işi yaparken birilerine çamur atmadan iftira etmeden yapamıyor bizim insanımız senin 350 liraya satacağın o bal glikoz ve sofra şekerinin kralıdır ya neyse... yılların markasına da salladın ya sende denizde nargileni içmeye devam et.
bal şekerden mi yapılıyor güzel kardeşim aradaki bağlantı ne benzin olmuş 40 tl 2 TL'ye su mu alınır ?Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım 100 TL ye 1kg şeker alınmıyor nerdeyse süzme bal olur mu boşu boşuna glikozlu besinler tüketmeyin zararlı
18 ton balı balparmak gibi firmalar promosyon kampanyası ile ufak şişelerde dağıtıyor millete. Hele bir büyü ilerle geliş ondan sonra eleştir.eleştir diyeceğim de sen iftira atıyorsun şeker var diye . ispatla diyorum onu da ispatlayamıyorsun klasik çekememezlik yapan türk tüccar kafası. sonra neden arıcımız'a devlet destek olmuyor diye ağlıyorsunuz. Büyük firmaların sırtına basarak yükselemezsin onlardan daha iyi mal üretirsen inovasyon peşinde koşarsan bir görüşün farklı bir yeteneğin olursa öyle gelişirsin. marstan su getiriyorum içen mi ?Arıcılık zor olduğu kadar kazancıda yüksek bir meslek. 100 liraya kim satarsa satsın ben bu fiyattan güvendiğim balı satıyorum. Sen istesende istemesende yılda 18 ton bal eritiyorum sen takıl bal parmağın ile.
18 ton üretici için normal bir rakam ben toptancı değilim, ikinci sınıf bal satmıyorum, en ufak bilgin yok bal parmağın neyini çekemeyeceğim?18 ton balı balparmak gibi firmalar promosyon kampanyası ile ufak şişelerde dağıtıyor millete. Hele bir büyü ilerle geliş ondan sonra eleştir.eleştir diyeceğim de sen iftira atıyorsun şeker var diye . ispatla diyorum onu da ispatlayamıyorsun klasik çekememezlik yapan türk tüccar kafası. sonra neden arıcımız'a devlet destek olmuyor diye ağlıyorsunuz. Büyük firmaların sırtına basarak yükselemezsin onlardan daha iyi mal üretirsen inovasyon peşinde koşarsan bir görüşün farklı bir yeteneğin olursa öyle gelişirsin. marstan su getiriyorum içen mi ?
devam et böyle![]()
Bu arada arıcılıkta devlet desteği baya iyi durumda ve yararlanıyorum ?18 ton balı balparmak gibi firmalar promosyon kampanyası ile ufak şişelerde dağıtıyor millete. Hele bir büyü ilerle geliş ondan sonra eleştir.eleştir diyeceğim de sen iftira atıyorsun şeker var diye . ispatla diyorum onu da ispatlayamıyorsun klasik çekememezlik yapan türk tüccar kafası. sonra neden arıcımız'a devlet destek olmuyor diye ağlıyorsunuz. Büyük firmaların sırtına basarak yükselemezsin onlardan daha iyi mal üretirsen inovasyon peşinde koşarsan bir görüşün farklı bir yeteneğin olursa öyle gelişirsin. marstan su getiriyorum içen mi ?
devam et böyle![]()
aynen aynen.18 ton üretici için normal bir rakam ben toptancı değilim, ikinci sınıf bal satmıyorum, en ufak bilgin yok bal parmağın neyini çekemeyeceğim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada arıcılıkta devlet desteği baya iyi durumda ve yararlanıyorum ?