KaraKartall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Saf Hakiki çicek balını 300 tl den aşşağı zor bulursunuz.
Bende arıcıyım toptan 150-200 e gidiyor dostum neyden bahsediyorsun sençiçek balı zaten bu çam balı değil. çiçek balı her zaman daha ucuz olur arıcı kardeşim. balparmak şu an 150 180 lira arası 1kg'su. hadi bunda da kupon var 100'e geliyor. arıcı olarak bilmen lazım bu fiyatları ama
Alıntıyı görüntüle
Bal Parmak ve benzeri markalara glikozu dayayıp yılda 3-4 sağım yapan Ordulu Samsunlu arıcılar veriyor. Sen her aldığın bala analiz yaptıklarını mı sanıyorsun..kooperatif balı ne kadar kötü olabilir sence ?ahmet'in mehmet'in sattığı balı almıcaksın asıl. hani şu köyle yol kenarı satanlardan.
büyük iddaa. ispatla dostum. bir daha balparmak almayım.Bende arıcıyım toptan 150-200 e gidiyor dostum neyden bahsediyorsun senBu fiyatlara merdiven altında glikozu boyayıp veriyorlar arıyı bile görmüyor. Yakında e ticaret' e gireceğim kilosunu 350 den aşağı düşünmüyorum. Arıcılık kolay meslek değil masrafları geçtim verdiğin emeğin karşılığı 100 TL asla olamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bal Parmak ve benzeri markalara glikozu dayayıp yılda 3-4 sağım yapan Ordulu Samsunlu arıcılar veriyor. Sen her aldığın bala analiz yaptıklarını mı sanıyorsun..
bence burada birkaç soru var:kacmaz50 kodu + Nays
![]()
Milas Üreticiler Birliği Süzme Çiçek Balı 1 KG Fiyatları ve Özellikleri
Milas Üreticiler Birliği Süzme Çiçek Balı 1 KG en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
analiz raporu eklenmiştir
Alıntıyı görüntüle
mantıklı yaklaşım. 1 maddeye katılıyorum.bence burada birkaç soru var:
1.Soru: ürüne yapılan bu analiz yeni mi?
cevap : hayır, analizin yenilenmesi gerekir.
2.Soru: üründe glukoz (veya glikoz hangisini söylemek isterseniz) var mı?
cevap: evet var. Ama ben tam bir bilgiye sahip olmasam da biyoloji derslerinden bildiğim kadarı ile bitkilerde de glikoz bulunuyor. Bu da çiçek balı ve glikoz bulunması doğal mı ,bir doğruluğu var mı bu düşüncemin tam bilmesem de görüşüm doğal glikoz olduğu yönünde.
Neden inandırayım ye glikozu çokta umrumdaydı hacı. Bal Parmağa avukat olarak işe başla. Onlar çok uğraşıyorlar zaten.büyük iddaa. ispatla dostum. bir daha balparmak almayım.
Yoksa bende mars'tan getirdiğim içme suyunu kullanıyorum derim ama ispat istersen ispatlayamam. bilmem anlatabildim mi?
Aksini ispatlayana kadar bana göre balparmak en güvenilir firmalardan biridir. Yoksa havaya konuşmak kolay.
Balparmak Balkovan tüketin en ucuz yenilecek baldır kendisi. Onun aşağısı zararlı sayılır kilosu 200tl 175tl ye düşerse alın yiyin.
alıncak en iyi market balıhttps://www.hepsiburada.com/balparm...w&magaza=BALPARMAK&url_src=ios-product-detail sepette 367,12 TL'ye düşüyor.tavsiye eder misiniz?
yoo sallıyorsun şu an. salladığını bildiğim için ispat istedim.Neden inandırayım ye glikozu çokta umrumdaydı hacı. Bal Parmağa avukat olarak işe başla. Onlar çok uğraşıyorlar zaten.
Valla benim babam satıyor direkt köyden biz birlikte getiriyoruz petek olarak kilosunu 250tlye veriyor petek olarak ki onda bile düşük miktarda şeker var bunda da vardır bence ki zaten şekersiz bal olmaz nadir baya önemli olan şekerin oranıArkadaşlar kendimizi kandırmayalım 100 TL ye 1kg şeker alınmıyor nerdeyse süzme bal olur mu boşu boşuna glikozlu besinler tüketmeyin zararlı