❌İndirim Bitti! Milas Üreticiler Birliği Süzme Çiçek Balı 1 KG 100TL

imkansız bu fiyat anama gösterdim küfür etti onu eve sokma diye :D 100 tl ye bal mı olur dedi normal indirimsiz fiyatıda şüpheli türkiye'de bir gerçke var fiyat kalite ucuza bu ülkede bir şey yok.

Arkadaşlar kestane çam balınım hakikisi şuan 1200 tl civarı. Hadi diyelim bu çiçek balı fiyat ortalama yarı yarıya düşer ki o da olsun en kötü 500 tl. Rapor var diyipte bu balı eve sokmayın.

çiçek balı zaten bu çam balı değil. çiçek balı her zaman daha ucuz olur arıcı kardeşim. balparmak şu an 150 180 lira arası 1kg'su. hadi bunda da kupon var 100'e geliyor. arıcı olarak bilmen lazım bu fiyatları ama

Alıntıyı görüntüle
Bende arıcıyım toptan 150-200 e gidiyor dostum neyden bahsediyorsun sen :D Bu fiyatlara merdiven altında glikozu boyayıp veriyorlar arıyı bile görmüyor. Yakında e ticaret' e gireceğim kilosunu 350 den aşağı düşünmüyorum. Arıcılık kolay meslek değil masrafları geçtim verdiğin emeğin karşılığı 100 TL asla olamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kooperatif balı ne kadar kötü olabilir sence ? :) ahmet'in mehmet'in sattığı balı almıcaksın asıl. hani şu köyle yol kenarı satanlardan.
Bal Parmak ve benzeri markalara glikozu dayayıp yılda 3-4 sağım yapan Ordulu Samsunlu arıcılar veriyor. Sen her aldığın bala analiz yaptıklarını mı sanıyorsun..

Son düzenleme:
100tlye 1 koli yumurta alınmıyor 1kilo bal mi alacaksınız bu devirde

Bende arıcıyım toptan 150-200 e gidiyor dostum neyden bahsediyorsun sen :D Bu fiyatlara merdiven altında glikozu boyayıp veriyorlar arıyı bile görmüyor. Yakında e ticaret' e gireceğim kilosunu 350 den aşağı düşünmüyorum. Arıcılık kolay meslek değil masrafları geçtim verdiğin emeğin karşılığı 100 TL asla olamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bal Parmak ve benzeri markalara glikozu dayayıp yılda 3-4 sağım yapan Ordulu Samsunlu arıcılar veriyor. Sen her aldığın bala analiz yaptıklarını mı sanıyorsun..
büyük iddaa. ispatla dostum. bir daha balparmak almayım.
Yoksa bende mars'tan getirdiğim içme suyunu kullanıyorum derim ama ispat istersen ispatlayamam. bilmem anlatabildim mi?

Aksini ispatlayana kadar bana göre balparmak en güvenilir firmalardan biridir. Yoksa havaya konuşmak kolay.

kacmaz50 kodu + Nays

analiz raporu eklenmiştir

Alıntıyı görüntüle
bence burada birkaç soru var:

1.Soru: ürüne yapılan bu analiz yeni mi?
cevap : hayır, analizin yenilenmesi gerekir.

2.Soru: üründe glukoz (veya glikoz hangisini söylemek isterseniz) var mı?
cevap: evet var. Ama ben tam bir bilgiye sahip olmasam da biyoloji derslerinden bildiğim kadarı ile bitkilerde de glikoz bulunuyor. Bu da çiçek balı ve glikoz bulunması doğal mı ,bir doğruluğu var mı bu düşüncemin tam bilmesem de görüşüm doğal glikoz olduğu yönünde.

bence burada birkaç soru var:

1.Soru: ürüne yapılan bu analiz yeni mi?
cevap : hayır, analizin yenilenmesi gerekir.

2.Soru: üründe glukoz (veya glikoz hangisini söylemek isterseniz) var mı?
cevap: evet var. Ama ben tam bir bilgiye sahip olmasam da biyoloji derslerinden bildiğim kadarı ile bitkilerde de glikoz bulunuyor. Bu da çiçek balı ve glikoz bulunması doğal mı ,bir doğruluğu var mı bu düşüncemin tam bilmesem de görüşüm doğal glikoz olduğu yönünde.
mantıklı yaklaşım. 1 maddeye katılıyorum.

glikoz her balda bir miktar oluyor hocam meyvede de glikoz var normal dediğin gibi doğal glikoz. analizde de yazılmış zaten

Eski tv reklamları gibi 10 kavanoz bal 100 TL 😄

büyük iddaa. ispatla dostum. bir daha balparmak almayım.
Yoksa bende mars'tan getirdiğim içme suyunu kullanıyorum derim ama ispat istersen ispatlayamam. bilmem anlatabildim mi?

Aksini ispatlayana kadar bana göre balparmak en güvenilir firmalardan biridir. Yoksa havaya konuşmak kolay.
Neden inandırayım ye glikozu çokta umrumdaydı hacı. Bal Parmağa avukat olarak işe başla. Onlar çok uğraşıyorlar zaten.

Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım 100 TL ye 1kg şeker alınmıyor nerdeyse süzme bal olur mu boşu boşuna glikozlu besinler tüketmeyin zararlı
Valla benim babam satıyor direkt köyden biz birlikte getiriyoruz petek olarak kilosunu 250tlye veriyor petek olarak ki onda bile düşük miktarda şeker var bunda da vardır bence ki zaten şekersiz bal olmaz nadir baya önemli olan şekerin oranı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri