❌İndirim Bitti! Milas Üreticiler Birliği Süzme Çiçek Balı 1 KG 100TL

ama bu balın kaliteside bence önemli yani sadece ucuz diye kötü kıvamsız bal almaya gerek yok
kooperatif balı ne kadar kötü olabilir sence ? :) ahmet'in mehmet'in sattığı balı almıcaksın asıl. hani şu köyle yol kenarı satanlardan.

kooperatif balı ne kadar kötü olabilir sence ? :) ahmet'in mehmet'in sattığı balı almıcaksın asıl. hani şu köyle yol kenarı satanlardan.
ben yılda bir ikikez bal alıyorum fakat sağlam bal alıyorum yüksekovadan geliyor benim aldığım bal yol kenarıdır odu budur bilmem ama 100tlye bal mantıklı gelmiyor

ben yılda bir ikikez bal alıyorum fakat sağlam bal alıyorum yüksekovadan geliyor benim aldığım bal yol kenarıdır odu budur bilmem ama 100tlye bal mantıklı gelmiyor
hocam bal var bal var balın çeşitleri var kilosu 10 bin liraya da bal var. ben devamlı balparmak tüketirim spor yaptığım için düzenli olarak. ama bu balda kötü değil kooperatif ürünü çünkü. çam balı bu fiyat olsa okey onu anlarım ama çiçek balı için normal + kupon kullanılıyor.

hocam bal var bal var balın çeşitleri var kilosu 10 bin liraya da bal var. ben devamlı balparmak tüketirim spor yaptığım için düzenli olarak. ama bu balda kötü değil kooperatif ürünü çünkü. çam balı bu fiyat olsa okey onu anlarım ama çiçek balı için normal + kupon kullanılıyor.
doğrudur hocam işi benden iyi biliyorsunuz

analiz raporunu ekledim hocam ana konuya. hata bende başta eklemem lazımdı. analiz raporu olmayan balları tüketmemek lazım.
doğru hocam bende üretisini tanıyorum aldığım balın odan dolayı merketlerden almıyorum

doğru hocam bende üretisini tanıyorum aldığım balın odan dolayı merketlerden almıyorum
en azından rafine yemiyorsunuz ham bal güzeldir ağırdır tadı biraz ama en sağlıklısı o. tabi fiyatı da buna paralel çok daha yukarda.

Amerikan merkez bankasından geçen sahte doları üretmiş bir nilletiz bal'ı her türlü onaylatır bunlar 100 liraya 1kg bal mı olur :D

Amerikan merkez bankasından geçen sahte doları üretmiş bir nilletiz bal'ı her türlü onaylatır bunlar 100 liraya 1kg bal mı olur :D
onu yapamazsın işte. hele ki bir kooperatifsen. :ROFLMAO:

çiçek balı zaten bu çam balı değil. çiçek balı her zaman daha ucuz olur arıcı kardeşim. balparmak şu an 150 180 lira arası 1kg'su. hadi bunda da kupon var 100'e geliyor. arıcı olarak bilmen lazım bu fiyatları ama

Alıntıyı görüntüle
En beter bal diyeyim, ay çiçek balı :)

Yani şu aldığın baldan bile ucuz derler yem olarak verilir satılmaz ama isteyen olursa en düşük fiyat budur hocam. Daha düşük fiyattan bulursan zaten al sat yapar ticaretini yaparsın o işin şu fiyatlara gerçek bal yemiyorsunuz emin olabilirsin

Alsam mı ki labaratuvar sonuçları ile kanıtlanmış diyor Trendyol 5 kg süzme bal resimlerinde
Beyler yapmayın etmeyin:)) almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Market balların dan "Anavarza , Binboğa, bakparmak", alınabilir, en iyisi arıcı tanıdığınız var ise onlardan alın

Aynen 100 lira orijinal bal 😄😄😄 reçel alabiliyorsun nerdeyse o fiyata.

Glikoz şuruplu bal afiyet olsun. Balparmak da buna dahil.

Geri