- Reaksiyon skoru
- 7,911
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kooperatif balı ne kadar kötü olabilir sence ?ama bu balın kaliteside bence önemli yani sadece ucuz diye kötü kıvamsız bal almaya gerek yok
kooperatif balı ne kadar kötü olabilir sence ?ama bu balın kaliteside bence önemli yani sadece ucuz diye kötü kıvamsız bal almaya gerek yok
ben yılda bir ikikez bal alıyorum fakat sağlam bal alıyorum yüksekovadan geliyor benim aldığım bal yol kenarıdır odu budur bilmem ama 100tlye bal mantıklı gelmiyorkooperatif balı ne kadar kötü olabilir sence ?ahmet'in mehmet'in sattığı balı almıcaksın asıl. hani şu köyle yol kenarı satanlardan.
hocam bal var bal var balın çeşitleri var kilosu 10 bin liraya da bal var. ben devamlı balparmak tüketirim spor yaptığım için düzenli olarak. ama bu balda kötü değil kooperatif ürünü çünkü. çam balı bu fiyat olsa okey onu anlarım ama çiçek balı için normal + kupon kullanılıyor.ben yılda bir ikikez bal alıyorum fakat sağlam bal alıyorum yüksekovadan geliyor benim aldığım bal yol kenarıdır odu budur bilmem ama 100tlye bal mantıklı gelmiyor
doğrudur hocam işi benden iyi biliyorsunuzhocam bal var bal var balın çeşitleri var kilosu 10 bin liraya da bal var. ben devamlı balparmak tüketirim spor yaptığım için düzenli olarak. ama bu balda kötü değil kooperatif ürünü çünkü. çam balı bu fiyat olsa okey onu anlarım ama çiçek balı için normal + kupon kullanılıyor.
analiz raporunu ekledim hocam ana konuya. hata bende başta eklemem lazımdı. analiz raporu olmayan balları tüketmemek lazım.doğrudur hocam işi benden iyi biliyorsunuz
doğru hocam bende üretisini tanıyorum aldığım balın odan dolayı merketlerden almıyorumanaliz raporunu ekledim hocam ana konuya. hata bende başta eklemem lazımdı. analiz raporu olmayan balları tüketmemek lazım.
en azından rafine yemiyorsunuz ham bal güzeldir ağırdır tadı biraz ama en sağlıklısı o. tabi fiyatı da buna paralel çok daha yukarda.doğru hocam bende üretisini tanıyorum aldığım balın odan dolayı merketlerden almıyorum
onu yapamazsın işte. hele ki bir kooperatifsen.Amerikan merkez bankasından geçen sahte doları üretmiş bir nilletiz bal'ı her türlü onaylatır bunlar 100 liraya 1kg bal mı olur![]()
En beter bal diyeyim, ay çiçek balıçiçek balı zaten bu çam balı değil. çiçek balı her zaman daha ucuz olur arıcı kardeşim. balparmak şu an 150 180 lira arası 1kg'su. hadi bunda da kupon var 100'e geliyor. arıcı olarak bilmen lazım bu fiyatları ama
Alıntıyı görüntüle
Beyler yapmayın etmeyinAlsam mı ki labaratuvar sonuçları ile kanıtlanmış diyor Trendyol 5 kg süzme bal resimlerinde