Neler Yeni

Milka çikolata tarihi geçmiş mi?

Ayet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Bugün A101 den bu Milka çikolatayı aldım. Üzeri de bu tarih var. Bu üretim tarihi mi yoksa son tüketimi geçmiş ürün mü aldım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• IMG_1588.jpeg
    IMG_1588.jpeg
    1.1 MB · Hit: 70
Bugün A101 den bu Milka çikolatayı aldım. Üzeri de bu tarih var. Bu üretim tarihi mi yoksa son tüketimi geçmiş ürün mü aldım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Evet, ürünün tarihi geçmiş; büyük ihtimalle indirimli ürünlerden biridir. Tarihi yaklaşan ürünleri bazen yarı fiyatına satıyorlar. Sana tavsiyem, sağlık açısından risk almaman olur, eğer fişi varsa iade etmeyi düşünebilirsin. Ancak açıkçası ben şahsen yerdim.

Evet, ürünün tarihi geçmiş; büyük ihtimalle indirimli ürünlerden biridir. Tarihi yaklaşan ürünleri bazen yarı fiyatına satıyorlar. Sana tavsiyem, sağlık açısından risk almaman olur, fakat eğer fişi varsa iade etmeyi düşünebilirsin. Ancak açıkçası ben şahsen yerdim.
Valla 75 ten 30a düşmüştü 2 tane aldım 1 ini yedim karnım ağrımaya başladı fişi götürsem diğerini kabul ederler mi?

Bunu git yüzüne fırlat
Şaka değil ve tüketici hakem heyetine başvur

Bunu git yüzüne fırlat
Şaka değil ve tüketici hakem heyetine başvur
birazdan iade etmeye gidecem orda rafı, yapılan indirimi ve tarihi geçmiş olduğunun fotoğrafını çekip gıda dedektifine atacam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,557
Üyeler
173,395
Son üye
yeat52
Geri