Neler Yeni

🔥İndirim Milka oreo bar tanesi 7 TL çök çök çökkk!!!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,046
İsim
Oğuz
Geldiler. Tarihleri 17 aralık.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,046
İsim
Oğuz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aga bu Gimsa'dan geçen 3TL'ydi. Stoğu hızlı bitti ama çok güzel ürün.
Vallaha bizim piyade gimsada her gün alıyom, 3 liraya. Bunun İsrail ile alakası yok bu arada, aylardır 3 lira gimsada bu çikolata. Hatta normal tablet milkalar bile 13 lira. Geçen 10 liraya 20'li Oreo satılıyordu.

Velasagun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan Karadeniz
Doğru biz uzaydan geldik bilmiyoruz. Ulan varya ağzımı bozdurcan. Boykotu şuan uygulayacaksın. Bu saatten sonra almayacaksın. Yemeyeceksin. İçmeyeceksin. Giymeyeceksin. Yerli ürün kullanacaksın. Senin gibileri ne anlar. Windows kullanmaymış artist üç beş cümlesiyle ahkam kesiyor.

Tartışmaya dahil olmayacaktım ama dayanamadım. Şu ürünlerin bir listesini yapın size zahmet ve bana tam olarak alternatif verin vallahi billahi 1 liraya bile düşse alternatif yerli ürünü alacağım. Ariel'in karşısına kimi koyacaksın? Kosla'nın karşısına kimi koyacaksın? Pantene'nin Dove'un, aklınıza kim geliyorsa neyi koyacaksın? BİM, A101, ŞOK, Migros gibi marketlerin fason üretimleriyle mi bu ürünlere tam anlamıyla alternatif çıkaracaksın ve boykot edeceksin?

Ayrıca o boykot dönüp dolaşıp yine bizi bulacak. Bu firmalar satış yapamayacak ve ülkede küçülmeye gidecekler. İşçi çıkaracaklar bol bol. Sen de yaptığın boykotla öylece bakacaksın ekrana. Bu markalara karşı boykot yapabilecek ülke sayısı bir elin parmaklarını zar zor geçer. Çin boykot eder, Rusya boykot eder ama sen edemezsin. Çünkü sende ne üretim standardı var ne üretim kalitesi. Suyun içine %0,01 meyve konsantresi ekleyip meyve suyu satıyorsun veya %0,01 çikolata özü ekleyip gofret üretiyorsun. Kalkıp Cappy'e veya Milka'ya falan kafa tutacaksın öyle mi?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,046
İsim
Oğuz
Ben yazayım da kendiniz bilirsiniz. Gıda dedektifi de bu konuda bilgi vermişti.
Bir şey bilmiyordur o zaman. Gastronomi okuyorum ve çoğu markanın kullandığını biliyorum. Kullandıktan sonra uçup giden bir kimyasal. Sadece çevreye zararlı, o yüzden tepki görmüş olabilir fakat market ürünlerdeki katkı maddelerini saysam ne yiyormuşuz biz dersin. Çoğu ürün yararlı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,722
Üyeler
169,464
Son üye
SeLectioNN
Top Bottom