çokta fifisenin ip adresini hamas liderine ilettim HAMASTAN KAÇ
çokta fifisenin ip adresini hamas liderine ilettim HAMASTAN KAÇ
hoGeldiler. Tarihleri 17 aralık.
Vallaha bizim piyade gimsada her gün alıyom, 3 liraya. Bunun İsrail ile alakası yok bu arada, aylardır 3 lira gimsada bu çikolata. Hatta normal tablet milkalar bile 13 lira. Geçen 10 liraya 20'li Oreo satılıyordu.Aga bu Gimsa'dan geçen 3TL'ydi. Stoğu hızlı bitti ama çok güzel ürün.
Yoo sızlamıyor bizi arkadan vuran millet için neden içim sızlayacak iyi oluyorşerefiniz haysiyetiniz demi yok la ne adamsınız daha bugün hastahaneyi bombaladılar dini bir inancınız olmasa bile vicdanınız da mı sızlamıyor.
Ben yazayım da kendiniz bilirsiniz. Gıda dedektifi de bu konuda bilgi vermişti.Yanlış başlık, zehirli falan değil. Şu an Türkiye'deki markalar dahil çoğu markada bulunan bir şey.
Yerli kaynağa güvenemeyenler(!) için yabancı kaynağını da atmak istedim.linkler aynı yere çıkıyor.
Doğru biz uzaydan geldik bilmiyoruz. Ulan varya ağzımı bozdurcan. Boykotu şuan uygulayacaksın. Bu saatten sonra almayacaksın. Yemeyeceksin. İçmeyeceksin. Giymeyeceksin. Yerli ürün kullanacaksın. Senin gibileri ne anlar. Windows kullanmaymış artist üç beş cümlesiyle ahkam kesiyor.
Nasıl yani? İkisi de aynı link anlamadım.Ben yazayım da kendiniz bilirsiniz. Gıda dedektifi de bu konuda bilgi vermişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yerli kaynağa güvenemeyenler(!) için yabancı kaynağını da atmak istedim.
Düzelttim hocam kb, fark etmemişim. Mobilden yapıştırınca azizliğine uğradık telefonun. Siz de aynı yere çıkıyor diyince mecaz anladım. Aynı site deseydiniz daha evvel bakardım da sağlık olsun.Nasıl yani? İkisi de aynı link anlamadım.
Bir şey bilmiyordur o zaman. Gastronomi okuyorum ve çoğu markanın kullandığını biliyorum. Kullandıktan sonra uçup giden bir kimyasal. Sadece çevreye zararlı, o yüzden tepki görmüş olabilir fakat market ürünlerdeki katkı maddelerini saysam ne yiyormuşuz biz dersin. Çoğu ürün yararlı değil.Ben yazayım da kendiniz bilirsiniz. Gıda dedektifi de bu konuda bilgi vermişti.